KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Aynen kardeşim öyle. Aldığım parayla spora gidiyorum, gayet güzel dışardan yiyebiliyorum, akbile falan yetiyor. Birkaç yüz ailemden destek alıyorum o kadar. Senin neyine yetmiyor anlat senden duyalım bir de
birkaç yüz bin lira heralde

İnsanlar gözüyle görüyor ben yaşıyorum. Ben fazla demiyorum da okumaya giden bir öğrenci için ailesinden de az bir para alırsa gayet yeterli bir miktar. Bunlar her gün kafelerde, internet kafelerde geziyor sonra yetmiyor diyor. Yetmez tabi. Şimdi derler genciz yapmayalım mı diye
Genç olarak bunları yapacak tabii ki. Sen ne bekliyorsun her şeyi kısıtlamalarını ve senin de kabul etmeni mi ? Senin gibiler sürekli kabullendiği için bu durumdayız zaten. Bende liseye gidiyorum okul evime 1km uzaklıkta ama ben hiç gezmeden tozmadan aylık 500TL den fazla yol ve yemek parası harcıyorum. Üniversitedeki biri gezer de tozar da. Kahvesini de içer internet kafeye de gider , hakkı bu zaten. Çocukluğunu gençliğini yaşayamadın mı hayattan ne bekleyeceksin ?

Ailesinden destek alamayan hiç bir çocuğa bu para yetmez. Kaldı ki bu şekilde okumaya çalışan bir sürü genç var.
Eğer bir öğrenci okumaya gidiyorsa bu para ona okuması yemesi için yeter. Keyfi şeyler için yetmez. Mesela her gün dışarda kahve içecekse tabi yetmez. Öyle olsa 3 4 bin lazım

Genç olarak bunları yapacak tabii ki. Sen ne bekliyorsun her şeyi kısıtlamalarını ve senin de kabul etmeni mi ? Senin gibiler sürekli kabullendiği için bu durumdayız zaten. Bende liseye gidiyorum okul evime 1km uzaklıkta ama ben hiç gezmeden tozmadan aylık 500TL den fazla yol ve yemek parası harcıyorum. Üniversitedeki biri gezer de tozar da. Kahvesini de içer internet kafeye de gider , hakkı bu zaten. Çocukluğunu gençliğini yaşayamadın mı hayattan ne bekleyeceksin ?
O istiyor ki onun çevresi gibi kahveye gidip akşama kadar çay içecek :d dfjsdgdsnfjgdf

İnsanlar gözüyle görüyor ben yaşıyorum. Ben fazla demiyorum da okumaya giden bir öğrenci için ailesinden de az bir para alırsa gayet yeterli bir miktar. Bunlar her gün kafelerde, internet kafelerde geziyor sonra yetmiyor diyor. Yetmez tabi. Şimdi derler genciz yapmayalım mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailemden kuruş almıyorum. Daha 5dk olmadı bilmeden yorum yapma diyordun sen yapıyorsun
Kendi ailenle karıştırma derken para verme konusundan bahsetmedim. Kardeşin ayıklıyor dedin ya onu söyledim sen aileni ayıklıyorsun demekki. Bizde öyle şeyler olmaz anlamında dedim ama sen yine bunu da anlamadın. Bu bursu hiç hak etmiyorsun bari zeki birisi alsa.

pybs kaç lira bilgi var mı

Tamam o zaman devlet her öğrenciye 5-10 bin tl bağlasın bunu mu bekliyorsunuz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailemden kuruş almıyorum. Daha 5dk olmadı bilmeden yorum yapma diyordun sen yapıyorsun
Onu geçtim sen ne dediğini de bilmiyorsun. Az önce ailemden bir kaç yüz destek alıyorum dedin. Şimdi kuruş almıyorum diyorsun.
Aynen kardeşim öyle. Aldığım parayla spora gidiyorum, gayet güzel dışardan yiyebiliyorum, akbile falan yetiyor. Birkaç yüz ailemden destek alıyorum o kadar. Senin neyine yetmiyor anlat senden duyalım bir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,430
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri