Neler Yeni

KYK bursu çıkma ihtimali

xipl

80+
Arkadaşlar selam KYK bursunun çıkma ihtimali 100 kişiden ortalama 20 kişiymiş bu doğru mu ve maddi durumu iyi olanlarada çıkıyormuş doğru mu?

şahin doğan

80+ Platinum
Maaş durumu, aile kaç kişi, ailede üniversite okuyan var mı vs vs çok fazla kriter var.

xipl

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maaş durumu, aile kaç kişi, ailede üniversite okuyan var mı vs vs çok fazla kriter var.
hocam geçen sene sanırım 800 bin kişi başvurmuş sanırım yaklaşık 140 bin kişiye burs çıkmış diyordu videoda o yüzden aklıma takıldı

Bünyamina

80+ Platinum
başvuranların kriterleri de önemli bazen evi arabası maaşı iyi olana da çıkıyor 800 bin kişinin ortalamanın altında olduğu için bence öyledir çünkü yoksa açıklaması olamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hüseyin Kurt
Maddi durumu iyilere çıkıyor evet benim bir arkadaşım KYK yerine dublex evde kalıyor durumu iyi ama KYK bursu alıyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üniversitedeyken burs alan sadece bir arkadaşım dışında diğerlerinin maddi durumu çok iyiydi. Neye göre çıktığı belli olmayan bir burs. Adaletli davranıldığını kesinlikle düşünmüyorum. Tanıdığım 10 kişiden sadece 1inin gerçekten ihtiyacı vardı. İhtiyacı olan onca insanın hakkına giren o kişileri gördükten sonra başvurmayı da bıraktım direkt kredi aldım.

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar selam KYK bursunun çıkma ihtimali 100 kişiden ortalama 20 kişiymiş bu doğru mu ve maddi durumu iyi olanlarada çıkıyormuş doğru mu?
neye göre çıkıyor bilmiyorum durumu iyi olanada kötü olanada çıkıyor. bizim sınıfta 2 kişi ye çıktı ikisininde durumu kötüydü ama burs aldıkları halde memnun değillerdi burs bitince üniversiteyi dondurdular para için geldi mallar

Süreyya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süreyya Muharrem Çavdar
Hocam cidden değişiyor ben de anlamış değilim. Kendim için annem babam ayrı,Evimiz arabamız veya bir gelirimiz yok. Annem sadece ölmüş olan babasının aylığının 1/3 alıyor. Bana da çıkmaz diyordum fakat çıktı :) Öte yandan En yakın iki arkadaşımın da babası polis ve ikisinin de evleri ve tarlaları var. Onlara çıkmadı ama 100 dönümden fazla bağı köyde evleri olan arkadaşıma da çıktı. Kısaca ben pek anlam veremiyorum rastgele gibi :monkahmm::monkahmm::monkahmm:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,634
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Arkadaşların dediği gibi kriter çok ayrıca kredilerin faizi sildikleri için bence burs bu yıl daha az kişiye çıkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,567
Üyeler
160,403
Son üye
mert ipek
Top Bottom