Neler Yeni

KYK Harçlık Avans Hakkında

whiterose

80+ Bronze
Merhaba, şu anda kykdan burs alıyorum ve 2 ay önce harçlık avans + burs kullandığım için şu an sadece harçlık avanstan harcıyorum. Şimdi ben kartıma para attığım anda harçlık avansa mı gidecek yoksa burs yatacağı gün mü çekiyor karttan?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Valla onu bende merak ediyorum :D Benim bursta hep 1 ay ilerden gidiyor. Her ay bir sonraki ayın parasını harciyom. O yüzden o karta hiç para falan atmıom çeker falan diye. Hiç kullanmıom onu. :D

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla onu bende merak ediyorum :D Benim bursta hep 1 ay ilerden gidiyor. Her ay bir sonraki ayın parasını harciyom. O yüzden o karta hiç para falan atmıom çeker falan diye. Hiç kullanmıom onu. :D
şimdi attım çekmedi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

whiterose

80+ Bronze
gerçio +para hesabından eksildiği için vadesiz hesabına attığını çekmez ya. Şimdi düşününce mantıklı geldi.
aynen çekse bile kyknın yatacağı gün çekilen para + harçlık avansı verir yine aynı mantık

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Ne zaman çekeceği belli olmuyor genelde burs yatacağı gün çekiyor. Hesabında para gözüküyor fakat kilit koyuyor. Aktaramıyosun farklı bi hesaba falan, bir sonra ki gün harçlıl avans tahsilatını sağlıyorlar. Eğer avans borcun var ise, paraya da ihtiyacın varsa o hesapta tutmanı önermem. Ama anında elinden çıkaracaksan ( eft havale gibi) halledebilirsin. Beklerse avans çekebiliyor parayı. Ayrıca şu da var bilgin olsun diye söylüyorum. Kredi kartı borcun olursa harçlık avans bi süre sonra iptal oluyor bankadan tekrwr açtırman gerekiyor. Başıma geldi 😂

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

whiterose

80+ Bronze
Sende mi bendensin yoksa ?hep bir ay ilerden gidenlerden. :D
valla öyle her ay diyorum bu ay harcamiyim diğer aya düzelsin ama olmuyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman çekeceği belli olmuyor genelde burs yatacağı gün çekiyor. Hesabında para gözüküyor fakat kilit koyuyor. Aktaramıyosun farklı bi hesaba falan, bir sonra ki gün harçlıl avans tahsilatını sağlıyorlar. Eğer avans borcun var ise, paraya da ihtiyacın varsa o hesapta tutmanı önermem. Ama anında elinden çıkaracaksan ( eft havale gibi) halledebilirsin. Beklerse avans çekebiliyor parayı. Ayrıca şu da var bilgin olsun diye söylüyorum. Kredi kartı borcun olursa harçlık avans bi süre sonra iptal oluyor bankadan tekrwr açtırman gerekiyor. Başıma geldi 😂
teşekkür ederim fazla bekletmiyim hesapta o zaman, ayrıca krediyi hiç kullanmadım açık bile değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
valla öyle her ay diyorum bu ay harcamiyim diğer aya düzelsin ama olmuyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim fazla bekletmiyim hesapta o zaman, ayrıca krediyi hiç kullanmadım açık bile değil
En iyisini yapmışsınız. Bir gün bir arkadaştan borç aldım. Bursta vericektim para geldi gece 1 gibi, sabaha atarım dedim. Sabah kalktım bi baktım para yok, kart çekmiş 😂 en azından tanıdık bakkal vardı kartla pos makinesindne geçtim nakit aldım ödedim borcumu 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,082
Üyeler
169,065
Son üye
Conzi
Top Bottom