gerçio +para hesabından eksildiği için vadesiz hesabına attığını çekmez ya. Şimdi düşününce mantıklı geldi.şimdi attım çekmedi
Sende mi bendensin yoksa ?hep bir ay ilerden gidenlerden.aynen çekse bile kyknın yatacağı gün çekilen para + harçlık avansı verir yine aynı mantık
valla öyle her ay diyorum bu ay harcamiyim diğer aya düzelsin ama olmuyorSende mi bendensin yoksa ?hep bir ay ilerden gidenlerden.![]()
teşekkür ederim fazla bekletmiyim hesapta o zaman, ayrıca krediyi hiç kullanmadım açık bile değilNe zaman çekeceği belli olmuyor genelde burs yatacağı gün çekiyor. Hesabında para gözüküyor fakat kilit koyuyor. Aktaramıyosun farklı bi hesaba falan, bir sonra ki gün harçlıl avans tahsilatını sağlıyorlar. Eğer avans borcun var ise, paraya da ihtiyacın varsa o hesapta tutmanı önermem. Ama anında elinden çıkaracaksan ( eft havale gibi) halledebilirsin. Beklerse avans çekebiliyor parayı. Ayrıca şu da var bilgin olsun diye söylüyorum. Kredi kartı borcun olursa harçlık avans bi süre sonra iptal oluyor bankadan tekrwr açtırman gerekiyor. Başıma geldi![]()
En iyisini yapmışsınız. Bir gün bir arkadaştan borç aldım. Bursta vericektim para geldi gece 1 gibi, sabaha atarım dedim. Sabah kalktım bi baktım para yok, kart çekmişvalla öyle her ay diyorum bu ay harcamiyim diğer aya düzelsin ama olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim fazla bekletmiyim hesapta o zaman, ayrıca krediyi hiç kullanmadım açık bile değil