Neler Yeni

KYK yurduna supplement götürmek

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Arkadaşlar merhaba şuan üni 3. Sınıftayım evden KYK yurduna mecburi geçiş yapmam gerekti ve sporla ilgileniyorum bunun yüzünden evimdeki supplementleri de KYK yurduna götürmek istiyorum götürsem sorun olur mu bilen var mı acaba bir de yulaflarim var 4 paket
Whey protein tozu 2.4kg
Kreatin - bcaa - vitamin ve OMEGA 3 um var eğer kısıtlı ise aralarindan seçip oyle yanıma alacağım şimdiden teşekkür ederim hepinize

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yani tam kurallar nedir bilmem de toz ya hani ben izin verileceğini sanmıyorum güvenlik sebeplerinden ötürü..

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
vitamin derse sıkıntı olmaz bence

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani tam kurallar nedir bilmem de toz ya hani ben izin verileceğini sanmıyorum güvenlik sebeplerinden ötürü..
Farklı bir şeyle içeri soksam bir sorun yaratır mı acaba çünkü KYK yemekleri protein olarak az ve bunun dengesini sağlamam gerekiyor

Megan

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba şuan üni 3. Sınıftayım evden KYK yurduna mecburi geçiş yapmam gerekti ve sporla ilgileniyorum bunun yüzünden evimdeki supplementleri de KYK yurduna götürmek istiyorum götürsem sorun olur mu bilen var mı acaba bir de yulaflarim var 4 paket
Whey protein tozu 2.4kg
Kreatin - bcaa - vitamin ve OMEGA 3 um var eğer kısıtlı ise aralarindan seçip oyle yanıma alacağım şimdiden teşekkür ederim hepinize
Yurttan yurda değişir. Mesela bizim yurtta yönetim hiçbir şeyi umursamıyor içki sokanlar çok fazla. Belki bazı yurtlarda adam tozu görüp uyuşturucu falan sanırsa almaz :D
Ama bence sorun olmaz sporcuyum falan dersin

melidoas6

80+ Silver
Whey protein tozu 2.4kg
Hocam tozu yanlış anlamazlarsa sorun olmaz ara sor bi

Top Bottom