Neler Yeni

KYK yurtlarında açık büfe yerine "sabit menü"ye geçildi!

.RBO.

80+ Silver
İnsan bari 1 tane yumurta koyar
Menüde sağlıklı yağ yok protein hiç yok 40gr varmıdır aceba belki 50gr

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
IMG_20220920_200002.jpg

KYK yurtlarında geçen sene uygulanan , sadece parası olanın doyduğu , parayla tercihe göre yiyecek alinan sistem kaldırılıp yerine bedava olan ve herkesin aynı şeyi yiyeceği tek tip " Fix Menü " gelmiş . Artık parası olan da olmayan da doymuyor.

Ülke k*munizm yolunda adım adım ilerliyor . Şangay Birliği hedefi , Ç*n modeli ekonomi sistemi , sosyal konut projesi , serbest piyasaya müdahale , orta sınıfın ortadan kaldırılması , sürekli artan vergiler , yöneten ve yandaşların dışında herkesin fakirleşmesi , her gün kısıtlanan bireysel hak ve özgürlükler ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zor ya, bir de kahvaltı önemli.
KYK yurdunda kalan öğrenciler Allah sabır versin.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Alıntıyı görüntüle
KYK yurtlarında geçen sene uygulanan , sadece parası olanın doyduğu , parayla tercihe göre yiyecek alinan sistem kaldırılıp yerine bedava olan ve herkesin aynı şeyi yiyeceği tek tip " Fix Menü " gelmiş . Artık parası olan da olmayan da doymuyor.

Ülke k*munizm yolunda adım adım ilerliyor . Şangay Birliği hedefi , Ç*n modeli ekonomi sistemi , sosyal konut projesi , serbest piyasaya müdahale , orta sınıfın ortadan kaldırılması , sürekli artan vergiler , yöneten ve yandaşların dışında herkesin fakirleşmesi , her gün kısıtlanan bireysel hak ve özgürlükler ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

KYK yurdunda kalan öğrenciler Allah sabır versin.
Komünizm değil bence, öyle olsa bir aşırı zengin olan birçok kişi olmazdı. Bu direkt köle-patron sistemi.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
abartmayın ya gayet güzel menüler ayrıca ana yemekte 2. seçenek mevcut birini sevmiyorsan ötekini yersin zaten üniversite yemekhanesinde de aynı sistem uygulanıyor böyle daha güzel israf engelleniyor
illümünati de bunları mı yiyorlar hocam, pek ayakta tutan şeyler değil, demek bu yüzden öyleler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom