KYK yurtlarında açık büfe yerine "sabit menü"ye geçildi!

OnurCiftci26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,865
KYK yurtlarında açık büfe yerine “Sabit Menü” düzenine geçildi. Artık öğrenciler belirlenen yemekleri yiyebilecekler sadece.
Öğrenci kardeşlerime sabır diliyorum.

1663605793324.png
1663605803950.png

Böyle bir hayat korkutucu geliyor. Hayat boyu sabit iş , sabit arkadaş ortamı , 0 sosyal etkinlik , dandik ilçelerde yaşamak , seçimlerde umut aramak , ev dışında yemek yiyememek , askerlik bedelli yapılınca gelen borç , üniversiteye gidince gelen borçlar , evlenince gelen borç sorumluluk , hayatında hiç başka ülkeye gidememek , sadece toplu taşıma kullanmak.

İnsanların nerdeyse hepsi böyle yaşıyor ve kimse kendini geliştirmek için riskler alamıyor. Erken yaşta düzgün paralar kazanmak için bu yüzden uğraşıyorum.

Böyle olunca uniye bırakasım geliyor, sabah sadece poğaça ve çay yiyebildim,içebildim
Akşam ise sadece pilav,ekmek ve su yiyebilirim, içebilirim ben zaten normalde karnım tok olsa bile vitamin kullanmadığım zaman ölü gibi gezen birisiyim, olum ben niye okuyorum ki? Kendimi neden bu ızdırabı çektiriyorum ki?

Sonra öğrenciler ümidimiz, öğrencilere bakıyoruz falan falan. Yersen... Benim diyeceğim tek şey, öğrenci milleti kendisine yemeği çok gören kişileri umarım unutmaz ve gereken cevabı seçimde verir.

Akşam yemeği yine iyi gözüküyor da kahvaltı bence yetersiz.

Akşam yemeği yine iyi gözüküyor da kahvaltı bence yetersiz.
Bildiğim kadarıyla hocam.
Bir kullanıcı şöyle demiş:
yeni dönemde menü şeklinde verilen kahvaltı. Ekmek alırsanız simit alamıyorsunuz. Yeşil zeytin alırsanız siyah zeytin alamıyorsun. Krem peynir alırsanız yağ alamıyorsunuz. Geriye başka seçenek kalmıyor zaten çünkü yok

Bildiğim kadarıyla hocam.
Bir kullanıcı şöyle demiş:
yeni dönemde menü şeklinde verilen kahvaltı. Ekmek alırsanız simit alamıyorsunuz. Yeşil zeytin alırsanız siyah zeytin alamıyorsun. Krem peynir alırsanız yağ alamıyorsunuz. Geriye başka seçenek kalmıyor zaten çünkü yok
Zor ya, bir de kahvaltı önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri