Neler Yeni

Kz ed12 kulaklik ile ilgili

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar kz ed12 kulaklik aldım ve oyun oynarken , spor yaparken, film müzik vs için kullanacağım . Kulak etrafından dönmesi gerekiyormus kablonun düz taksam fark eder mi veya o şekil takmak rahatsız eder mi ? Eğer ederse 120 tl bareminde hangi kulaklığı önerirsiniz ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar kz ed12 kulaklik aldım ve oyun oynarken , spor yaparken, film müzik vs için kullanacağım . Kulak etrafından dönmesi gerekiyormus kablonun düz taksam fark eder mi veya o şekil takmak rahatsız eder mi ? Eğer ederse 120 TL bareminde hangi kulaklığı önerirsiniz ?
Düz şekilde takamazsınız. Kablonun dönmesi daha konforlu bile gelebilir, biraz alıştıktan sonra sorun kalmaz.

120 TL bareminde seçtiğiniz kulaklık iyi.
Yurtdışı seçeneklere de açıksanız önerim bu aralar çok konuşulan F/P kulaklık:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz şekilde takamazsınız. Kablonun dönmesi daha konforlu bile gelebilir, biraz alıştıktan sonra sorun kalmaz.

120 TL bareminde seçtiğiniz kulaklık iyi.
Yurtdışı seçeneklere de açıksanız önerim bu aralar çok konuşulan F/P kulaklık:
Satın aldım kanka yardımların için saol . Ben rahatsızlık verir diye düşündüm ama olmazmış .

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Satın aldım kanka yardımların için saol . Ben rahatsızlık verir diye düşündüm ama olmazmış .
ED12 şekil olarak yuvarlatılmış bir kulaklık, kasası rahatsız etmez.
KZ'lerin stok kabloları biraz dandiktir, ilk gün kulağın çevresinden dolaştırdığın hafızalı plastik parça verdiğin şekli alınca o da artık rahatsız etmemeye başlar.
Hayırlı olsun, rica ederim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
ED12 şekil olarak yuvarlatılmış bir kulaklık, kasası rahatsız etmez.
KZ'lerin stok kabloları biraz dandiktir, ilk gün kulağın çevresinden dolaştırdığın hafızalı plastik parça verdiğin şekli alınca o da artık rahatsız etmemeye başlar.
Hayırlı olsun, rica ederim.
Kanka peki farklı kablo alsam uyumlu düz şekilde taka bilir miyim yoksa kasa buna müsade etmez mi şekli yani .

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kanka peki farklı kablo alsam uyumlu düz şekilde taka bilir miyim yoksa kasa buna müsade etmez mi şekli yani .
0.75mm 2 pin kablolar uyumlu olur.
Düz şekilde yine takamazsın, kulaklık şekil itibariyle kulak boşluğunu dolduracak şekilde asimetrik tasarlanmış, kablo girişi de her türlü üstte kalıyor.

Kabloyu değiştirmeye zaten gerek yok, bozulursa ya da hasar görürse falan değiştirirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

KZ ED12 HiFi Müzikli Mikrofonlu Kulaklık | Gearbest Türkiye

Kulaklık eline ulaştığında senden bir şey rica edebilir miyim? Mikrofondan bir kayıt örneği alıp Youtube'a yükler misin? Kapalı ortamda, mikrofonu ağzına yanaştırmadan birkaç cümle söylesen anlaşılır.

Bu KZ'lerin mikrofonlarıyla alakalı çelişkili durumlar var. Youtube'da yabancı bir inceleme kanalının aldığı kayıt var, mikrofon resmen çöp. Kendi deneyimim de yine olumsuzdu. Bazı yorumlarda ise mikrofonun gayet iyi olduğunu okuyorum. Üretimden üretime değişen bir husus sanırım.

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
0.75mm 2 pin kablolar uyumlu olur.
Düz şekilde yine takamazsın, kulaklık şekil itibariyle kulak boşluğunu dolduracak şekilde asimetrik tasarlanmış, kablo girişi de her türlü üstte kalıyor.

Kabloyu değiştirmeye zaten gerek yok, bozulursa ya da hasar görürse falan değiştirirsin.

KZ ED12 HiFi Müzikli Mikrofonlu Kulaklık | Gearbest Türkiye

Kulaklık eline ulaştığında senden bir şey rica edebilir miyim? Mikrofondan bir kayıt örneği alıp Youtube'a yükler misin? Kapalı ortamda, mikrofonu ağzına yanaştırmadan birkaç cümle söylesen anlaşılır.

Bu KZ'lerin mikrofonlarıyla alakalı çelişkili durumlar var. Youtube'da yabancı bir inceleme kanalının aldığı kayıt var, mikrofon resmen çöp. Kendi deneyimim de yine olumsuzdu. Bazı yorumlarda ise mikrofonun gayet iyi olduğunu okuyorum. Üretimden üretime değişen bir husus sanırım.
Tamam kanka bir iki güne gelir o zaman yüklerim unutmazsam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom