KZ EDX PRO Alınır mı ?

Bu da gerçekten çok güzel bir İEM'dir. FPS oyunlarında üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KZ kulaklıklar giriş seviye. 400 TL ucuz evet ama mutlu eder mi? Beklenti ne bağlı.

Tangzu Wan'er tercih ederdim.
kulak ustu kulaklıklardan kurtulmak ıstıyorum sadece

Hocam KZ EDX Pro kulaklığını çok alan oldu Türkiye'de FPS oyunları oynayanlar ve müzik dinlemeyi çok sevenler için ideal bir tercih olan bir kulaklık haline geldi TR'de neden peki önermiyorsunuz KZ EDX Pro'yu ?
Dediğim gibi giriş seviye, ve tercih edilmesinin sebebi 400 TL ye alınacak kulak üstü bir kulakliga kıyasla daha karizma durması ve rakipsiz performans vermesi. Attığım Cadenza ile KZ arasında dağlar var hocam.

kulak ustu kulaklıklardan kurtulmak ıstıyorum sadece
Baş ağrısı sadece kulak üstü. Bende geçmek istiyorum ama kulaklığın daha bozulmadı ☝️🤓

Dediğim gibi giriş seviye, ve tercih edilmesinin sebebi 400 TL ye alınacak kulak üstü bir kulakliga kıyasla daha karizma durması ve rakipsiz performans vermesi. Attığım Cadenza ile KZ arasında dağlar var hocam.

Baş ağrısı sadece kulak üstü. Bende geçmek istiyorum ama kulaklığın daha bozulmadı ☝️🤓
sadece battlefıeld 1 oynuyorum alınır mı?

KZ EDX Pro'yu alsam çok mu üzer beni hocam peki ?
Ses olarak vs. (FPS OYUNLARI İÇİN)

Ben fps için kullanıyorum gayet yeterli geldi bana ama sen nası Bi performans bekliyorsun onu bilemem
Hocam PUBG oyununu oynuyorum ben genellikle arada sırada CS filan giriyorum benim bir kulaklıkta istediğim şey sesleri iyi vermesidir o yüzden karar veremedim sence alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri