Neler Yeni

Çözüldü✓ KZ ZEX Sol kulak az ses veriyor

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Yine yukarıda bass için attığında ben gayet keyif aldım gıdıklama vb durum olmadı. Çok rahattı
Yeterince yüksek gelmemiş o zaman ses. Keşke şu olayı denettirebilseydim sana. Kulaklık kulağımın içinde durmuyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yeterince yüksek gelmemiş o zaman ses. Keşke şu olayı denettirebilseydim sana. Kulaklık kulağımın içinde durmuyor.
Bu arada kablolar arası fark
1651460719070.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 250 liralık olsa da MİKROFON olmadığını belirteyim. Bir tık üzdü ama zaten kullanmıyodum

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kabloyu denedim hocam. Şuan düzeldi. Birkaç deneme yaparken de kulaklığın metal ızgarasından oldum ama sonuçta düzeldi. Yarın başka bir kulaklıktan metal ızgara uydurmayı deneyeceğim. Izgara olmazsa ne olur kulak içi kullanmadım hiç :D

Şu çıktı kayboldu yani.
Alıntıyı görüntüle

Bu arada kablo tam oturmamış. Biraz hassas büyük geliyor 784 core kablo. İyice bastırmam gerekti. Cidden ZEX bu kablo ile arşa çıktı
Bu ızgara, kulaklığın iç aksamına kulak kiri-sıvısı-ince kıllar-toz gibi şeylerin girmesini engelliyor. Bu çıktıysa kulaklığın ömrü fazla uzun olmayacaktır. Farklı kulaklıktan uydurabilirsen güzel olur. Yapıştırırken kullandığın yapıştırıcının içeri akmamasına dikkat et ama (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,736
Üyeler
166,263
Son üye
HIYARLARR
Top Bottom