Neler Yeni

Çözüldü✓ KZ ZEX Sol kulak az ses veriyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
KZ Zex ile 784 Core yükseltici kablo kullanıyorum lakin sol kulaktan bariz şekilde az ses geliyor. Hatta bu o kadar belli ki sol kulaklığı çıkarınca bazı şarkılarda çıktığını anlamıyorum bile. Yarın KZ' ye ulaşmayı deneyeceğim ama başka bir önerisi olan var mı?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Sorun kabloda mı yoksa kulaklıkta mı? Yani kabloyu diğer tarafa takıp denedin mi?
Bunu denediysen ve sorun kablodaysa farklı bir cihazda dene. Jak girişine baskı yap veya gevşek tutup düzelip düzelmediğine bak. Eğer sorun devam ederse iade.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun kabloda mı yoksa kulaklıkta mı? Yani kabloyu diğer tarafa takıp denedin mi?
Bunu denediysen ve sorun kablodaysa farklı bir cihazda dene. Jak girişine baskı yap veya gevşek tutup düzelip düzelmediğine bak. Eğer sorun devam ederse iade.
Kabloyu denedim hocam. Şuan düzeldi. Birkaç deneme yaparken de kulaklığın metal ızgarasından oldum ama sonuçta düzeldi. Yarın başka bir kulaklıktan metal ızgara uydurmayı deneyeceğim. Izgara olmazsa ne olur kulak içi kullanmadım hiç :D

Şu çıktı kayboldu yani.
1651456903895.png

Bu arada kablo tam oturmamış. Biraz hassas büyük geliyor 784 core kablo. İyice bastırmam gerekti. Cidden ZEX bu kablo ile arşa çıktı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kendiyle gelen kabloyu kullanmıyor musun?
Kendi kablosuyla bu arasındaki farkı anlatabilir misin? Çok değişim olacağını düşünmüyorum ama merak ettim. Eğer ciddi şekilde fark var diyorsan ben de alayım.
Bende ses seviyesi arttı, baslar biraz daha iyi ama hala kulak içi olduğu için pek iyi değil tabii. En rahat şöyle açıklayayım sesler biraz daha net ve eskiden %100 seste dinlediğim müziği şimdi %100 seste dinlerken kulağım hafiften acıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+

Fury X ile neredeyse eş değer müzik performansı oldu kulaklığın. Eskiden pek öyle değildi. Ayrıca kablo dolanmıyor ve telefona giren jak kısmı net daha kaliteli.

Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Bende ses seviyesi arttı, baslar biraz daha iyi ama hala kulak içi olduğu için pek iyi değil tabii. En rahat şöyle açıklayayım sesler biraz daha net ve eskiden %100 seste dinlediğim müziği şimdi %100 seste dinlerken kulağım hafiften acıyor.
Ses seviyesi yüksek bende bu arada.
Telefondan dinlerken ben de %70 falan dinlerken MacBook'ta bu yeterli olup son ses ise dayanılmaz derecede acı veriyor. Odadaki herkes dinlediğim şarkıyı dahi benimle dinleyebiliyor.
Ekran Resmi 2022-05-02 05.38.11.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Telefondan dinlerken ben de %70 falan dinlerken MacBook'ta bu yeterli olup son ses ise dayanılmaz derecede acı veriyor. Odadaki herkes dinlediğim şarkıyı dahi benimle dinleyebiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Bende Redmi 9S var. Ses %100 kullanıyorum bazen kulaktan çıkarınca sersemliyorum. Hiç laptopla veya kasada denemedim. ALC1200 ile bi deneyeyim bakalım :D

Alıntıyı görüntüle
B550 Edge' ye takınca ses seviyesi düştü ayrıca kalitede net berbatlaştı. Yanlıs yere mi taktım kırmızı girişe taktım

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Alıntıyı görüntüle
Acı veren şarkıyı aşağıya bıraktım. Diğerlerinde değil ancak bu seste gerçekten son ses acı veriyor. Başka platformlardan dinlediğimde bu kadar yüksek gelmiyor sesi.
Kod:
 https://soundcloud.com/rem1xy/live-another-day

B550 Edge' ye takınca ses seviyesi düştü ayrıca kalitede net berbatlaştı. Yanlıs yere mi taktım kırmızı girişe taktım
Onda ALC 897 yok muydu ya, MSI ALC1200 koymuş 🥴
Şaka bir yana ön portlara takma, arka portlarda bu sesi alıyorsan anakartının uygulamasından ses kısmını kontrol et.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Acı veren şarkıyı aşağıya bıraktım. Diğerlerinde değil ancak bu seste gerçekten son ses acı veriyor. Başka platformlardan dinlediğimde bu kadar yüksek gelmiyor sesi.
Kod:
Ses kalitesi ve düşen, şiddeti azalan halde bile çok yüksek. Bunu telefonda denemem lazım :D

Kod:

Onda ALC 897 yok muydu ya, MSI ALC1200 koymuş 🥴
Şaka bir yana ön portlara takma, arka portlarda bu sesi alıyorsan anakartının uygulamasından ses kısmını kontrol et.
Arka porta taktım direkt. Normalde zaten 3.5mm kullanmadığım için kasanın bağlantısı yapılı değil. Tam şuan audio console' a bakıyodum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Keramet o şarkıda değilmiş, Soundcloud'da imiş. Basslarda kulaklık o kadar titriyor ki kucağımı gıdıklıyor. Bas kalitesi iyi değil ancak geldiğinde çok gıdıklıyor.
1651459912865.png

Uğraş dur :D

Keramet o şarkıda değilmiş, Soundcloud'da imiş. Basslarda kulaklık o kadar titriyor ki kucağımı gıdıklıyor. Bas kalitesi iyi değil ancak geldiğinde çok gıdıklıyor.
Programı düzelttim ama hiçbir işe yaramadı ayrıca sol sağ ayar kısmında sola çekince sağdan ses geliyor.
1651460158617.png

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Programı düzelttim ama hiçbir işe yaramadı ayrıca sol sağ ayar kısmında sola çekince sağdan ses geliyor.
1651460158617.png
Ters takmışsın kulaklığı 🤣
MSI'ın ALC1200'ünden ne hayır gele 🥴

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam telefondan açtım şunu her söz girdiğinde kulağım acıyo süper
1651460275114.png

Bu arada arkadaşta ASUS P7P55 LE var onda ses nerdeyse telefona denkti ama B550 Edgede cortladı. :D

Yine yukarıda bass için attığında ben gayet keyif aldım gıdıklama vb durum olmadı. Çok rahattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,533
Üyeler
166,225
Son üye
General47
Top Bottom