altai
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Altay Aydın
- Bütçe
- 100
Bütçem 100TL. Sadece metal (genelde thrash ya da heavy metal) dinleyen birisiyim. Sadece müzik dinlemek için kulaklık seçerken arada kaldım:
-KZ ZS3 (90 TL*)
-TRN MT1 (Çin'den toplamda 90TL)
-KZ edx (100 TL*)
-QKZ VK4 (150 TL)
(*: Amazon kuponum ile beraber)
Sadece metal dinleyen birisi olduğum için benim için en önemli olan şey mümkün olduğunca uzun ömürlü ve metal müzik için güzel ses vermesi.QKZ VK4 diğerlerinden daha iyi ses kalitesi var sanıyorum fakat 50 TL bütçe arttırıp almak mantıklı mı?
-KZ ZS3 (90 TL*)
-KZ edx (100 TL*)
-QKZ VK4 (150 TL)
Sadece metal dinleyen birisi olduğum için benim için en önemli olan şey mümkün olduğunca uzun ömürlü ve metal müzik için güzel ses vermesi.QKZ VK4 diğerlerinden daha iyi ses kalitesi var sanıyorum fakat 50 TL bütçe arttırıp almak mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam @Evil Belief sanırım siz bu konuda tecrübelisiniz yardımcı olabilirseniz çok memnun olurumBütçem 100TL. Sadece metal (genelde thrash ya da heavy metal) dinleyen birisiyim. Sadece müzik dinlemek için kulaklık seçerken arada kaldım:
-KZ ZS3 (90 TL*)
-KZ edx (100 TL*)
-QKZ VK4 (150 TL)