KZ ZSN PRO X nasıldır?

kineist

80+
Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar fiyatı 700-750 arasında değişiyor sizce nasıl bu kulaklık? Hem bass hem tizler kaliteli olsun istiyorum. Her türlü müziği dinlerim. Şarkı türüne göre ekolayzır ayarı yapabilirim ama kulaklığında bu sesleri kaliteli vermesini istiyorum.
Bende şu anda KZ ED 12 var bu model ile arasında bayağı fark olur mu? Pro X e geçmem mantıklı mı sizce?

Arkadaşlar fiyatı 700-750 arasında değişiyor sizce nasıl bu kulaklık? Hem bass hem tizler kaliteli olsun istiyorum. Her türlü müziği dinlerim. Şarkı türüne göre ekolayzır ayarı yapabilirim ama kulaklığında bu sesleri kaliteli vermesini istiyorum.
Bende şu anda KZ ED 12 var bu model ile arasında bayağı fark olur mu? Pro X e geçmem mantıklı mı sizce?
berbat

ZSX Terminator'e göz attınız mı?

Günümüz Chi-fi piyasasında Kz'ye pek gerek kalmadı.
Ucuz olduğu için iyiydi zamanında ama artık daha ucuza çok daha iyi modeller var.
Truthear hola ve Tangzu waner en iyi örneklerden
Ayrıca Truthear Zero RED de oldukça iyi bir seçim.
Kz'ye göre bu modeller daha uygun ve daha iyi ses kalitesine sahip.
Kz tarafında sadece pr2 almaya değer, o da planar manyetik sürücü taşıdığı için.

Günümüz Chi-fi piyasasında Kz'ye pek gerek kalmadı.
Ucuz olduğu için iyiydi zamanında ama artık daha ucuza çok daha iyi modeller var.
Truthear hola ve Tangzu waner en iyi örneklerden
Ayrıca Truthear Zero RED de oldukça iyi bir seçim.
Kz'ye göre bu modeller daha uygun ve daha iyi ses kalitesine sahip.
Kz tarafında sadece pr2 almaya değer, o da planar manyetik sürücü taşıdığı için.
Hocam 2025 yilinda cs2de ses kasmak icin hangi fp kulakligi onerirsiniz peki? 1000tl ve alti olursa iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,735
Üyeler
174,232
Son üye
Kanyev
Geri