L Masa Önerisi Lütfen

Reaksiyon skoru
6
Öncelikle 60 derinliğin üzerinde bir L masa göremedim. Bana en az 70-75 lazım. Bütçe önemli değil, siz hiç denk geldiniz mi online mağazalarda?

Hocam en mantıklısı direkt olarak marangoza yaptırın geçin 5,6 arası tutar

Derinlik 75 istiyomuşsun bilmiyorum öyle bir masa ama bu attığım kaliteli haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis anca 3 saat sonra atabilirim okuldayım
Setupta tam değil ama atarım gayet güzel

veya ben iki farklı masa aldım direkt aynı renk aynı ölçü yan yana L olcak şekilde koydum geçtim
.

Merhaba hocam. Benim L masa görünüşü bu şekilde. Vivense'den almıştım sitesinden araştır istersen. 1.5 sene oluyor herhangi bir sorunu yok. Gaming masa değil çalışma masası olarak geçiyor ama aşırı işimi gördü geniş geniş takılıyorum.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-05-23 saat 13.07.12_c7c2f3da.webp
    WhatsApp Görsel 2025-05-23 saat 13.07.12_c7c2f3da.webp
    244.7 KB · Hit: 91
Merhaba hocam. Benim L masa görünüşü bu şekilde. Vivense'den almıştım sitesinden araştır istersen. 1.5 sene oluyor herhangi bir sorunu yok. Gaming masa değil çalışma masası olarak geçiyor ama aşırı işimi gördü geniş geniş takılıyorum.
Hocam güle güle kullanın öncelikle.
Sanırım bunun derinliği 60cm, monitörde 24'' gibi duruyor.
Yani mecbur kalırsam 60cm ile de idare edebilirim kötü durmuyor ama ben home office tarzında bir kulum yapmaya çalışıyorum masaya 3 monitör gelecek hepsi de 27'' o sebeple sanırım marangoza başvuracağım gibi duruyor

Bu arada koltuktan memnun musun?

Arkadaşlar marangoza yaptıracaksam dikkat etmem gereken detaylar var mı hiç yaptırmadım?

Hocam güle güle kullanın öncelikle.
Sanırım bunun derinliği 60cm, monitörde 24'' gibi duruyor.
Yani mecbur kalırsam 60cm ile de idare edebilirim kötü durmuyor ama ben home office tarzında bir kulum yapmaya çalışıyorum masaya 3 monitör gelecek hepsi de 27'' o sebeple sanırım marangoza başvuracağım gibi duruyor

Bu arada koltuktan memnun musun?

Arkadaşlar marangoza yaptıracaksam dikkat etmem gereken detaylar var mı hiç yaptırmadım?
Teşekkürler üstad. Evet monitör 24'' masa derinliği de 60cm. Fikir olması açısından gönderdim. Siz buna benzer bir masayı marangoza istediğiniz ölçülerde rahat yaptırırsnız.

Sadece haftasonları oturuyorum. Xprime herhangi bir sorun yaratmadı daha. Oturma yeri mekanizmaları amortisörü zımba gibi hala. Eşimin sistemine yeni aldığım Xrancer daha konforlu geldi :D

1 kalıp mdf kestır on numara ıstedıgın gıbı yaparsın ben oyle yaptım 2+1 ev yaptırdım komple mdfler masalar dolaplar mutfak yatak odası banyo vsvs 35 k tuttu 1 kalıp mdf den efsane masa + komıdın cıkar.

Hocam yeni konu açmak istemediğim den bende l masa almayı düşünüyorum sallantı yapar mı?
Yapmıyor reis ilk başta ben iki masayı bürleştirmeden sallanıyodu birleştirdim sallanma fln kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri