yok, bu mouselar online fps oyunları oynayanlar için yapılıyorNe bileyim mesela sadece god of war oynıcam bu mouse a gerek var mı ? Ya da Rdr2 için
yok, bu mouselar online fps oyunları oynayanlar için yapılıyorNe bileyim mesela sadece god of war oynıcam bu mouse a gerek var mı ? Ya da Rdr2 için
Yok.Ne bileyim mesela sadece god of war oynıcam bu mouse a gerek var mı ? Ya da Rdr2 için
lamzu işte ne beklersin. bazıları gidip darkmosharka, ajazza falan ucuz diye kötüleniyor.“Kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmamaktadır.”
Şu politikayı hiç sevmiyorum
Bu mouse profesyonel oyuncular ve ya ekipmanları önernseyenler (ben) için yapılmış bir mouse.Hocam mouse 3k bana anlatırmısınız ben eski kafalı bir adamım bu mouse napıyor ?
Lamzu yeni olmasına rağmen adından söz ettirmeyi başaran nadir firmalardan. Kalite olarak Lamzu Atlantis Black zamanında 3395 kullanan en kaliteli malzemeye sahip fareydi.lamzu işte ne beklersin. bazıları gidip darkmosharka, ajazza falan ucuz diye kötüleniyor.
Bide wraith çok abartmış fiyatta bak apple sanıyor kendine, lamzu sitede 90 dolar satmana rağmen 2400tl oluyor, dav v3 pro da 150 dolar olmana rağmen burda 3500tl satıyorlar.
Sponsorluk vermezlerse incelemez.Keşke Abdullah abi bu mouseları incelese de bize fikir verse. Biliyorum ilgi alanı değil hatta inceleyince sen ne anlarsın diyecek binlerce kişi var ama görmek hoş olurdu
Hayir asla gerek yok hocamNe bileyim mesela sadece god of war oynıcam bu mouse a gerek var mı ? Ya da Rdr2 için
Bu mouse'un çıkmasını uzun süredir bekliyordum (Tabii almayı da düşünüyordum da o zamanlar işte dolardan dolayı 2k altı gelir diye düşünüyordum) ve geldi.
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Böyle yüksek bütçelerde Ergo Shape'te DA V3 PRO dışında hiçbir mouse yok. Ve o da çok büyük. Bu mouse hem boyutu ve shape'i olarak özgün bir mouse eliniz 17cm den küçükse, palm tutuyorsanız ve ergo shape de bir mouse arıyorsanız rakipsiz. Ki rakipsiz demek yanlış olur, alternatifsiz bir mouse.
Bahsettiğiniz buyuk mouse razer V3 promu 20 cm destekliyomuBöyle yüksek bütçelerde Ergo Shape'te DA V3 PRO dışında hiçbir mouse yok.
20cm elin varsa V3Pro al. Ama palm tutmuyorsan sana uymaz.Bahsettiğiniz buyuk mouse razer V3 promu 20 cm destekliyomu
Çok da gerek yokLamzu Atlantis Wireless var bende satıp alınır mı ?