Neler Yeni

🔥İndirim Lamzu Thorn TÜRKİYE'DE! | 3249 TL

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

JANEH

80+ Bronze
ABE bUne YAA iNdirim köşesinin yerimi bu yağğ HA NASI OLUYOMUŞ

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA

ANYA

80+ Bronze
“Kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmamaktadır.”

Şu politikayı hiç sevmiyorum
lamzu işte ne beklersin. bazıları gidip darkmosharka, ajazza falan ucuz diye kötüleniyor.
Bide wraith çok abartmış fiyatta bak apple sanıyor kendine, lamzu sitede 90 dolar satmana rağmen 2400tl oluyor, dav v3 pro da 150 dolar olmana rağmen burda 3500tl satıyorlar.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hocam mouse 3k bana anlatırmısınız ben eski kafalı bir adamım bu mouse napıyor ?
Bu mouse profesyonel oyuncular ve ya ekipmanları önernseyenler (ben) için yapılmış bir mouse.

+DÜNYANIN EN İYİ SENSÖRÜ (Profesyonel FPS oyunlarında çok önemi var)

+Üst düzey malzeme kalitesi

+Ve bu mouse'a eli uyan adam başka mouse da çok zor rahat eder. Şekil olarak özgün bir mouse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lamzu işte ne beklersin. bazıları gidip darkmosharka, ajazza falan ucuz diye kötüleniyor.
Bide wraith çok abartmış fiyatta bak apple sanıyor kendine, lamzu sitede 90 dolar satmana rağmen 2400tl oluyor, dav v3 pro da 150 dolar olmana rağmen burda 3500tl satıyorlar.
Lamzu yeni olmasına rağmen adından söz ettirmeyi başaran nadir firmalardan. Kalite olarak Lamzu Atlantis Black zamanında 3395 kullanan en kaliteli malzemeye sahip fareydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke Abdullah abi bu mouseları incelese de bize fikir verse. Biliyorum ilgi alanı değil hatta inceleyince sen ne anlarsın diyecek binlerce kişi var ama görmek hoş olurdu
Sponsorluk vermezlerse incelemez.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
İndirim konusu olarak neden açtın ki ? Sadece 1 yerde satılıyor ve indirimli bir fiyat değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
MetehanSekmen
Bu mouse'un çıkmasını uzun süredir bekliyordum (Tabii almayı da düşünüyordum da o zamanlar işte dolardan dolayı 2k altı gelir diye düşünüyordum) ve geldi.

Böyle yüksek bütçelerde Ergo Shape'te DA V3 PRO dışında hiçbir mouse yok. Ve o da çok büyük. Bu mouse hem boyutu ve shape'i olarak özgün bir mouse eliniz 17cm den küçükse, palm tutuyorsanız ve ergo shape de bir mouse arıyorsanız rakipsiz. Ki rakipsiz demek yanlış olur, alternatifsiz bir mouse.

Lamzu Atlantis Wireless var bende satıp alınır mı ?​

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0