Neler Yeni

Lanet bir hastalığa sahibim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
hangi ilaçları kullanıyorsun bende alabilirim
prednol travazol sabah öğlen akşam sürüyorsun 5 gün boyunca sonra 2 gün tek başına sürüyorsun 1 hafta ara veriyorsun sonra tekrar böyle 1 ay olana kadar sonrası bu şekilde devam ediyor travazol sürüyorsun ve stresten uzak duruyorsun

CrowleyS

80+
Egzama hastalığına sahibim cilt hastalığıda denebilir. saçlarımda Allaha şükür ileri derece değil, kulağımda burnumda saçımda sürekli kepek var saçımı ne zaman elime atsam yere kar gibi kepek yağar burnumun kenarları kepekten kabuk bağlamış gibi bir şey aynı şey saçım içinde geçerli (fotolar bana ait değil) arkadaşlarım elini ne zaman saçıma dokundursa kepek düşer, dedikleri ise çocuğunlukla ''banyo yapsana oğlum bu kepek ne'' olur düşünüyorum acaba ilerde kız arkadaşım olursa saçıma nasıl dokundurtacağım gerçekten beni çok rahatsız ediyor bunun bir tedavisi varmıdır cildiye doktoruna gittim incelemeden krem şampuan verdi yolladı işe yaramadı farklı şampuanlar denedim gine etki yok ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı problem bende de var. Dercos yeşil şampuan kullan 2 günde geçiriyor. Onun harici burun ve diğer kısımlar için Bioderma Sensibio Ds+
kullandım 2 - 3 güne geçiyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Aynısı var bende de. Saçım için loprox kullanıyorum. Geçiş dönemlerinde iyice azıtıyor ama o esnada bile çok yardımı oluyor. Eczaneden alıp denemeni öneririm.
Yüz için de bol bol su tutmak lazım. Arada bir nemlendirici bir şey de kullan.

Critaes

80+ Bronze
Beslenmeye önem vermek ciddi derecede sonuç veriyor diye bir yazı okumuştum sağlam bir kaynaktan. Bu tabii ki de süt ürünleri, glutenli ürünler, rafine ürünler, paketli ürünler, fastfood, basit tuzlar, gdo lu ürünler özellikle tavuk vb. Direkt olarak hayattan cıkarmanız anlamına geliyor. Bunları baz alan bir beslenme düzeninin cilt, vücut sağlığı gibi bir çok alanda sizi yeniler dinç tutar. Fakat dezavantaj olarak bu ürünlere ulaşmak bir tık pahalı.

Salancafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sacan
Egzama hastalığına sahibim cilt hastalığıda denebilir. saçlarımda Allaha şükür ileri derece değil, kulağımda burnumda saçımda sürekli kepek var saçımı ne zaman elime atsam yere kar gibi kepek yağar burnumun kenarları kepekten kabuk bağlamış gibi bir şey aynı şey saçım içinde geçerli (fotolar bana ait değil) arkadaşlarım elini ne zaman saçıma dokundursa kepek düşer, dedikleri ise çocuğunlukla ''banyo yapsana oğlum bu kepek ne'' olur düşünüyorum acaba ilerde kız arkadaşım olursa saçıma nasıl dokundurtacağım gerçekten beni çok rahatsız ediyor bunun bir tedavisi varmıdır cildiye doktoruna gittim incelemeden krem şampuan verdi yolladı işe yaramadı farklı şampuanlar denedim gine etki yok ne yapabilirim?
Geçmiş olsun şükret astım deilsin

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Çözümü yok aynı hastalığa sahibim Seboroik dermatit olarak söylendi banada. Krem verdiler bir ton şampuan vesaire. Hiç birini tekrar almadım.
Nemlendirici kremleri kullanıyorum burun cevresine ve yüzüme. Şampuan konusunda o kadar sıkıldım ki bu illet hastalıktan artık takmıyorum kepekse kepek diyorum.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
bendede var şampuan 3 gün geciktiriyor düzenli spor yapıp terlediğim için 2-3 günde 1 duşa giriyorum o yüzden sorun olmuyor baharatlı yiyecekler yediğimde benim egzamam daha fazlalaşıyor
örn cips sucuk vs vs baharatlı yiyorsun baharatı azaltıp bakabilirsin azalıyormu yoksa gene aynımı diye kafanı sık sık havalandırman lazım fazla terleyincede egzama çoğalıyor saçını çok kısalttırma çok uzunda olmasın kıvırcık yada kabarık kısa bir saç stili tercih edebilirsin hem kısa olur kafan havalanır hemde öirkin görünmez kişiden kişiye değişiyor ama ben kendimde kabarık saçı güzel görüyorum biraz kvırıcık saçlarım kötü durmuyor bol bol su tüket susuz kaldığımdada egzamalarım artıyor iç anadolu gibi kuru yerlerde yaşıyorsan yüzüne güneş kremi veya nemlendirici krem sür nevşehire gezmeye gittiğimde yüzüm bildiğin deri atıyordu kabuk gibi soyuluyordu nemlendirici krem ile çözmüştüm daha önerebileceğim bir şey yok
Hangi şampuanı kullanıyorsunuz hocam

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Hangi şampuanı kullanıyorsunuz hocam
Hocam yorumu yazdığımda hangi şampuanı kullandığımı hatırlamıyorum artık o şampuanda etki etmediği için başka kullanıyorum şampuan kullanmayı bıraktım sabun kullanıyorum bir tanidiğimiz verdi ev yapimi ama garip bir şey baya güzel köpürüyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Aynı problem bende de var. Dercos yeşil şampuan kullan 2 günde geçiriyor. Onun harici burun ve diğer kısımlar için Bioderma Sensibio Ds+
kullandım 2 - 3 güne geçiyor.
Hocam dediğiniz ürünü aldım şuan ilk izlenimlerim boynumdaki kızarıklıklar hafifledi ve gitti. Bakalım uzun vaadede ne gibi sonuçlar çıkacaktır.
Birde bunun saç için olan modeli varmış denediniz mi acaba?
Bu arada çok teşekkür ederim öneriniz için.

Techno08

80+ Gold
Geçmiş olsun yediğine içtiğine dikkat etmen lazım fazla tuzlu yağlı ve baharatlı gıdalar egzamayı arttırır bu tarz gıdaları olabildiğince az tüketmen gerek ayrıca stres ve sıkıntıdan uzak durman lazım başka çözümü yok bunlara dikkat edersen fazla bir sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
beyler konuya daha öncede yazmıştım bende gluten hassasiyeti varmış çölyak hastasıymışım meğerse. glutensiz beslenince ilaç ve kreme çok az kullanıyorum. belki sizde de olabilir bi araştırın

Top Bottom