Neler Yeni

Lanet bir hastalığa sahibim

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Denemiş olma ihtimalin yüksek ama yine de söyleyeyim. Bir videoda soğuk suyun kepeği azalttığını duymuştum. Deneyebilirsin istersen. Çok geçmiş olsun kardesim fazla takma kafana.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Egzama hastalığına sahibim cilt hastalığıda denebilir. saçlarımda Allaha şükür ileri derece değil, kulağımda burnumda saçımda sürekli kepek var saçımı ne zaman elime atsam yere kar gibi kepek yağar burnumun kenarları kepekten kabuk bağlamış gibi bir şey aynı şey saçım içinde geçerli (fotolar bana ait değil) arkadaşlarım elini ne zaman saçıma dokundursa kepek düşer, dedikleri ise çocuğunlukla ''banyo yapsana oğlum bu kepek ne'' olur düşünüyorum acaba ilerde kız arkadaşım olursa saçıma nasıl dokundurtacağım gerçekten beni çok rahatsız ediyor bunun bir tedavisi varmıdır cildiye doktoruna gittim incelemeden krem şampuan verdi yolladı işe yaramadı farklı şampuanlar denedim gine etki yok ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga ben sedef için Sivas balıklı göldeki balıklar ile bu ısırgan otunu koparıp havanda dövüp sürüldüğünü duymuştum

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
gerçekten sinir bozucu bir şey.
düzenli olarak tedavi olup önüne geçebilirsiniz ama kesin bir tedavisi yok.
iyi bir doktora görünün

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bendede var aynı hastalık bir krem sürüyorum azalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prednol adı

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Ben 1 yıl risankizumab adlı biyoajan kullandım, sedeflerimin çoğunluğu geçti (%2 lik kısım kaldı) gözle görülen bölgeler değil, karaciğerimin üstü göğüs kafesimin kenarına tutunmuştu, ara sıra düzensizliği arttırınca (uyku - beslenme - hormon) ağrı yapıyor onun dışında doktor ilacı kesip 6 aylık gözetim verdi, şuan 3 ayı doldu ilaç tamamen vücuttan gitti, sporla fazla testesteronu atmak üzere sadece temel kas grubu çalışıyorum başka da yaptığım bir şey yok.
Eski konum da burada ilaçlar ve yöntemlerle ilgili ufak bir konu açmıştım eski bir konu ama belki yardımcı olabilir:

Edii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
erdinç
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam bende ortaokulun başından lisenin ortalarına kadar bu hastalık ile mücadele ettim şükür şuanda kurtuldum. Benim yüzümde göz altlarında,yanaklarimda, ellerimin üstünde ,kol dirseklerimin iç kısmında ve son zamanlarında da kafamın arkasında alt taraflarda ensenin üstünde oluyordu doktora gittiğimde bana alerji testi yapmıştı tatlıya ve bir kaç şeye daha alerjim çıkmıştı. Bir sürü ilaç yazmıştı ilaçlar bitene kadar rahatlıyordum hafif hafif duzeliyordu. Bitince gene başlıyordu. Lisenin ortalarında kilo vermeye başladım şekeri kısmıştım lise 2.siniftim o zaman 90 kilodan 72 kadar düşmüştüm o gunden beri daha egzama rahatsızlığı yaşamadım şükür tabi senin egzemaya neyin tetiklediğini bulman gerekiyor önce dostum umarım yardımcı olabilmişimdir.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Geçmiş olsun hocam :(

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru