Neler Yeni

Lanet bir hastalığa sahibim

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka öncelikle çok geçmiş olsun benimde kafamın arka tarafında az buz var bir şampuan kullanıyorum kaşınmayı ve o dökülme olayını geçiriyor sana önereyim bir dene istersen

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
beyler konuya daha öncede yazmıştım bende gluten hassasiyeti varmış çölyak hastasıymışım meğerse. glutensiz beslenince ilaç ve kreme çok az kullanıyorum. belki sizde de olabilir bi araştırın
Nereden anladın
Hangi doktora gittin

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
Nereden anladın
Hangi doktora gittin
gittiğim hiçbir doktor söylemedi. bi tanesi sende huzursuz bağırsak sendromu var dedi sonra dikkat ettim ekmek yiyince çok fazla egzama oluyordu ekmek hiç yemedim glutensiz özel ürünler aldım şuan çok iyiyim makarnayı bile özel glutensiz aldım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
gittiğim hiçbir doktor söylemedi. bi tanesi sende huzursuz bağırsak sendromu var dedi sonra dikkat ettim ekmek yiyince çok fazla egzama oluyordu ekmek hiç yemedim glutensiz özel ürünler aldım şuan çok iyiyim makarnayı bile özel glutensiz aldım
Bende de var da hocam 6 farklı doktora gittim çözum ulaşamadım
Son gittiğim doktor egzama var sende dedi
Diğerleri sende egzama yok demişti tam ne yapacağımı bilemiyorum alerjim mi var başka bir şey mi vs Merak içerisindeyim

CrowleyS

80+
Hocam dediğiniz ürünü aldım şuan ilk izlenimlerim boynumdaki kızarıklıklar hafifledi ve gitti. Bakalım uzun vaadede ne gibi sonuçlar çıkacaktır.
Birde bunun saç için olan modeli varmış denediniz mi acaba?
Bu arada çok teşekkür ederim öneriniz için.
Hangi ürünü aldınız? Saç için önerdiğim şampuanı deneyim 2-3 gün içerisinde geçiriyor. Rica ederim ne demek.

Kara*

80+ Silver
Geçmiş olsun hocam kepek neyse de şu kızarıklığı baya yaşadım burnum anlım falan feci kızarıp kaşınıyordu 1 kremle halletmiştim. Umarım çaresini bulursunuz gerçekten berbat.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Top Bottom