Neler Yeni

Laptobuma Çay Döküldü

eyuparal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp aral
Merhabalar Dün Asus Nitro Laptobuma Maç İzlerken çay döküldü bende hemen ters çevirip Silmeye çalıştım arkasını açtım çok az bir geçiş olduğunu gördüm pamuklu mendille sildim sonra pirince koydum bilgisayar otomatik olarak açılmış işıklar yanmıştı bende kapatıp pirinç içine koydum uyumaya gittim ama uyandıgımda ne şarj alıyordu nede güç geliyordu sizce ne yapmam lazım

SeeOk

80+
Merhabalar Dün Asus Nitro Laptobuma Maç İzlerken çay döküldü bende hemen ters çevirip Silmeye çalıştım arkasını açtım çok az bir geçiş olduğunu gördüm pamuklu mendille sildim sonra pirince koydum bilgisayar otomatik olarak açılmış işıklar yanmıştı bende kapatıp pirinç içine koydum uyumaya gittim ama uyandıgımda ne şarj alıyordu nede güç geliyordu sizce ne yapmam lazım
aferin sana pirince koydun dimi birde dostum pirinç küçük taneciklidir yani muhtemelen bilgisayarının içi şuan pirinç tozu dolu eğer laptopun içine gitmediyse çay bi problem olmazdı

eyuparal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp aral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neyse şaka maka pirince koymak nedir hocam dahada içine etmişsiniz laptopun
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantide işlemez
aferin sana pirince koydun dimi birde dostum pirinç küçük taneciklidir yani muhtemelen bilgisayarının içi şuan pirinç tozu dolu eğer laptopun içine gitmediyse çay bi problem olmazdı
Şimdi Ne yapmam Lazım Hocam

eyuparal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp aral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

garantide işlemez
Klavyenin Üstüne Koydum Pirinci Herkes Öyle Dedi Diye bende koydum gittim

ConquerorXIV

80+ Gold
cihaz asus nitro nasıl oluyor ? ya asus tuf veya rog ya acer nitro aspire olması lazım

eyuparal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp aral

garantide işlemez
Klavyenin Üstüne Koydum Pirinci Herkes Öyle Dedi Diye bende
kim dedi hocam boşluk olan bir yere gelmediyse pek bir şey olmaz içinin fotoğrafını atar mısınız
Hemen atıyorum

cihaz asus nitro nasıl oluyor ? ya asus tuf veya rog ya acer nitro aspire olması lazım
Kral valla benimde kafa gitti laptop paket oldu diye Acer Nitro 56

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
laptop temizlemekte fazda var ileriki boyutlarda sıvı temas sonrası sıkıntı yaratabilir çay şekerli ise klavye tuşlarında bir problem yaratma ihtimalide var.

ConquerorXIV

80+ Gold
sıvı teması olduğunda anlık hızlı ve doğru müdahale edilmesi lazım. cihazı pil devre dışı bırakıp anakartı söküp kurulamak gerekirdi ama sizin cihaz için çok geç. cihazın iyi bir anakart kısa devre tamiri yapabilecek bir teknik servise gitmesi gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,780
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom