Görünüş açısından diyorum zaten sıcaklıklar mükemmel kullanabilirmiyim soğutucuyu açmıyorum zatensıvı metal ile kaç derece pek gerek olduğunu sanmıyorum extra soğutucuya
yani görünüş için şahsen yapmazdım sürekli o şekilde duracağı için uzun vadede bi ihtimal akabilir belkiGörünüş açısından diyorum zaten sıcaklıklar mükemmel kullanabilirmiyim soğutucuyu açmıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açı böyle
Öncelikle sıvı metali sürmemden 1 ay geçti laptopu 1 hafta önce geri açtım ve bandın üstüne gelen sıvı metallerin hepsini bantla beraber değiştirdim dahada akacağını düşünmüyorum cihazım acer nitro 5 şimdi aşşağı doğru eğil bir şekilde kullansam sorun olurmuhocam sıvı metal fabrikasyon yapılmadığı sürece her zaman tehlikedir. Adam kasasını ona göre tasarlıyor sıvı metalin akacak bi yeri olmuyor ama sen bant çekip yapsan bile yarın bir gün laptopu taşıcam dediğinde aksa yine akar birde sıcaklık düşürücem diye yaptığın hamle yüzünden tüm laptoptan olursun. Bence alınacak risk değil sağlam bi laptop soğutucu ile kullanabilirsin çok istiyorsan kaliteli bi termal macun al
bilemeyiz hocam onu diyorum büyük risk yani. 1 damlası bile boardın üzerine aksa kısa devreden muhtemelen çöpe atarsınız laptopuÖncelikle sıvı metali sürmemden 1 ay geçti laptopu 1 hafta önce geri açtım ve bandın üstüne gelen sıvı metallerin hepsini bantla beraber değiştirdim dahada akacağını düşünmüyorum cihazım acer nitro 5 şimdi aşşağı doğru eğil bir şekilde kullansam sorun olurmu
İçi böyle farklı modeli ama neredeyse aynı etrafına bandı koydum ama akma ihtimali varmı hala görüşlerinize görebilemeyiz hocam onu diyorum büyük risk yani. 1 damlası bile boardın üzerine aksa kısa devreden muhtemelen çöpe atarsınız laptopu
akarsa zaten dümdüz durmadığı için kasanın ön tarafına kadar akma ihtimali var ne kadar sürdüğünüze de bağlı. 10cm akar sonra durur diye bir şey yok yaniİçi böyle farklı modeli ama neredeyse aynı etrafına bandı koydum ama akma ihtimali varmı hala görüşlerinize göre
Not :bu kadar yakın değil Uzak benim modelde
Devreler uzak yani
Evet galyum gibi, Lehim gibi katılaşan bir şey değil.Yani bu sürekli sıvı halde kalan birşeymi
Kullanmana gerek yok aga. İlla var diye kullanmak zorunda değilsin. Zaten sıvı metal sürmüşsünGörünüş açısından diyorum zaten sıcaklıklar mükemmel kullanabilirmiyim soğutucuyu açmıyorum zaten
Açı böyle