Neler Yeni

Laptobumda mavi ekran hatası alıyorum acil yardıma ihtiyacım var

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Gelişmiş seçeneklere tıklayıp diğer seçenekleri görebilirsiniz. Geri dönebiliyorsunuz zaten o seçeneğe tekrar. Bilgisayarı sıfırlama veya oradaki bir çözüm işe yarar mı bilmiyorum çünkü dediğim gibi ram stabil olmadığında alınan bir hata. Ama eğer Windows'ta önemli bir dosyanız yoksa sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Veya güvenli modda başlatmak, sistemi düzgün çalışan bir zamana geri almak gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Bilgisayarın içindeki veriler gider mi eğer bilgisagar sıfırlarsak yoksa sadece windows ile mi alakalı sıfırlama

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bilgisayarın içindeki veriler gider mi eğer bilgisagar sıfırlarsak yoksa sadece windows ile mi alakalı sıfırlama
Orada onun seçimi için seçenek çıkıyordu diye hatırlıyorum; fakat tamamen sıfırlama yapabilir garantisini veremeyeceğim.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Öneriniz nedir seçeneklerden
BIOS'u sıfırlayabilirseniz onu denemenizi öneririm ilk olarak. Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz yakın zamanlarda önemli dosya kayıt etmediyseniz.
Güvenli modda çalışır mı bilmiyorum; fakat çalışmazsa 3-4 dakikalık sürede halletmeye çalışırsınız. Aşağıdaki linkte anlatmıştım, SFC Taraması Yapmak ve DISM Taraması Yapmak başlıklarının altındaki kodları yazarsanız Windows'un dosyalarını düzeltecektir.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
BIOS'u sıfırlayabilirseniz onu denemenizi öneririm ilk olarak. Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz yakın zamanlarda önemli dosya kayıt etmediyseniz.
Güvenli modda çalışır mı bilmiyorum; fakat çalışmazsa 3-4 dakikalık sürede halletmeye çalışırsınız. Aşağıdaki linkte anlatmıştım, SFC Taraması Yapmak ve DISM Taraması Yapmak başlıklarının altındaki kodları yazarsanız Windows'un dosyalarını düzeltecektir.
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim orada olan bi kaç yöntemi ancak düzelmiyor bir türlü ramden kaynaklı olduğunu düşünüyorum win10 yerine daha düşük bir windows sürümü kursam düzelirmi sorun üzerindrki ram 2gb zaten düşük bi ram ssd olduğu için kurmuştum

Son düzenleme:

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim orada olan bi kaç yöntemi ancak düzelmiyor bir türlü ramden kaynaklı olduğunu düşünüyorum win10 yerine daha düşük bir windows sürümü kursam düzelirmi sorun üzerindrki ram 2gb zaten düşük bi ram ssd olduğu için kurmuştum
Win 10 64 bit için 2GB minimum gösteriliyor. Windows 7 64 bit'de aynı şekilde 2GB istiyor yani kağıt üzerinde bir fark yok.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Win 10 64 bit için 2GB minimum gösteriliyor. Windows 7 64 bit'de aynı şekilde 2GB istiyor yani kağıt üzerinde bir fark yok.
Kağıt üzerinde yok ama kullanımdayken fark oluyor düşürmek fayda eder mi??

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Deneyebilirsiniz; fakat yine de sıfırlamak ile aynı şekilde verilerinizi kaybedeceksiniz.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Deneyebilirsiniz; fakat yine de sıfırlamak ile aynı şekilde verilerinizi kaybedeceksiniz.
Tamamdır istediğim verileri yedeklerini alıp sıfırlamayı ardından win sürümü değişmeyi denerim teşekkür ederim

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Top Bottom