Laptobumu 2 saatliğine komşuya vericem

kanka laptopda kart bilgileri fln da var. Veremem dedim zaten.Yıllardır tanıdık olduğu için kötü olmak istemedim. Bildiğiniz bi program varmı ne yaptığını görebileceğim fln vardır belki diye bu konuyu açtım biraz boş bi konu
verme o zaman 8 yilllikta 80 yillikta komsu olsa guvenilmez ne yapacaklari hic belli olmaz

çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kız kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın
Camdan giren adama laptop vermene gerek yok o zaten alır istese :) Mahallenin delisi falan herhalde camdan içeri girmek ne. En iyisi verme laptopu. Belki de illegal işler yapacak.

Verme

ben olsam vermem özel cihaz sonuçta kim bilir neler yapacak haberin olmayacak.

çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kız kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın
Eğer verirsen kendine korkak ünvanı tak abin haklı kız kardeşli eve öyle canı isteyince gelmesi olmaz yapışkan insanlar tehlikelidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri