Neler Yeni

Laptobumu 2 saatliğine komşuya vericem

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
kanka laptopda kart bilgileri fln da var. Veremem dedim zaten.Yıllardır tanıdık olduğu için kötü olmak istemedim. Bildiğiniz bi program varmı ne yaptığını görebileceğim fln vardır belki diye bu konuyu açtım biraz boş bi konu
verme o zaman 8 yilllikta 80 yillikta komsu olsa guvenilmez ne yapacaklari hic belli olmaz

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kız kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın
Camdan giren adama laptop vermene gerek yok o zaten alır istese :) Mahallenin delisi falan herhalde camdan içeri girmek ne. En iyisi verme laptopu. Belki de illegal işler yapacak.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Verme

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Kerem Solmaz
çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kız kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın
Hocam abin çok sabırlı bi insan gerçekten.

Eğer verirsen kendine korkak ünvanı tak abin haklı kız kardeşli eve öyle canı isteyince gelmesi olmaz yapışkan insanlar tehlikelidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,366
Üyeler
163,484
Son üye
muhammedenesyilmaz60@gmai
Top Bottom