laptobumu satıp masaüstü pc almak istiyorum ne almalıyım

Aynı özelliklerde elimde PackerdBell marka laptop var 4 aydır farklı farklı sitelerde ilan verdim 2000'e ama herkes ölücü olmuş piyasada satma konusunda zorlanabilirsin
normalde
Kardes laptop cok para etmiyor max 2.500 TL e satarsin onunla da ikinci el anca toplarsin
o fiyata masaüstü toplayamaz mıyım bir yada bir buçuk sene idare etmek için
Laptopu güncel piyasada en az 2, 2.5 liraya satarsınız diye düşünüyorum eğer temiz ve güzel kullanılmışsa. Bu fiyatta toplayacağınız "APU" sistemler de gayet yeterli olurlar bu oyunları oynamaya. Bir tek Rainbow'dan şüpheliyim ve Payday2'den. Ancak High ayarlar 1080p falan gibi bir beklentiniz olmasın.
ben oyunlara vs kalite açısından hiç bi zaman yaklaşmadım yaklaşmayıda düşünmüyorum tamamen performans odaklı olması bence daha iyi

Laptopu güncel piyasada en az 2, 2.5 liraya satarsınız diye düşünüyorum eğer temiz ve güzel kullanılmışsa. Bu fiyatta toplayacağınız "APU" sistemler de gayet yeterli olurlar bu oyunları oynamaya. Bir tek Rainbow'dan şüpheliyim ve Payday2'den. Ancak High ayarlar 1080p falan gibi bir beklentiniz olmasın.
hatta sadece valorant ve lolü açsın yeter

normalde

o fiyata masaüstü toplayamaz mıyım bir yada bir buçuk sene idare etmek için

ben oyunlara vs kalite açısından hiç bi zaman yaklaşmadım yaklaşmayıda düşünmüyorum tamamen performans odaklı olması bence daha iyi
böyle bir sistem toplayabilirseniz pişman olmazsınız.

Hocam satsanız bile en fazla 2.5kya ondada anca apu sistem toplanır eğer gezen biriyseniz bence satmanıza değmez

bu bilgisayarı satmak istememin tek nedeni boştayken bu durumda çalışması
1610915953572.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam satsanız bile en fazla 2.5kya ondada anca apu sistem toplanır eğer gezen biriyseniz bence satmanıza değmez
sadece oyun amaçlı bide online ders

bu bilgisayarı satmak istememin tek nedeni boştayken bu durumda çalışması
Alıntıyı görüntüle

sadece oyun amaçlı bide online ders
o değerler bilgisayarın ömrünü bitirmeye sıcak bakıyor anlaşılan hihihii :D Elinizde patlamadan elden çıkarın. Ama lütfen satarken dürüst olun. Dürüstlükten şaşarsanız, hayrı gelmez yani.

o değerler bilgisayarın ömrünü bitirmeye sıcak bakıyor anlaşılan hihihii :D Elinizde patlamadan elden çıkarın. Ama lütfen satarken dürüst olun. Dürüstlükten şaşarsanız, hayrı gelmez yani.
anlamadığım tek bi olay var pc yi yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ama son 1 aydır böyle bi sorunla karşılaştım

anlamadığım tek bi olay var pc yi yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ama son 1 aydır böyle bi sorunla karşılaştım
çok daha önceden karşılaşmam gerekmez mi?

çok daha önceden karşılaşmam gerekmez mi?
Artık normal o problemlerle karşılaşmanız. Geç bile kalmış :D Temizliğine falan bakın. Termal macuna bakın. İlgilenin.

Artık normal o problemlerle karşılaşmanız. Geç bile kalmış :D Temizliğine falan bakın. Termal macuna bakın. İlgilenin.
temizliğini yaptırdım içindeki fan kırılmış o değiştirildi termal macun yenilendi fakat kalite bir macun mu hiç bir fikrim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,688
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri