Can... 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 11,197 6 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar merhaba kasanın ekran kartı bozuldu yenisini sipariş verdim valorant oynamak için laptopa bağladım şuan sadece monitör de görüntü verdim bi sorun olur mu laptop için
Arkadaşlar merhaba kasanın ekran kartı bozuldu yenisini sipariş verdim valorant oynamak için laptopa bağladım şuan sadece monitör de görüntü verdim bi sorun olur mu laptop için
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,061 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,925 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 6 Nisan 2022 #2 Sorun olmaz. Kullanabilirsin tabii ki.
Can... 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 11,197 6 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pickpocket yazmış: Sorun olmaz. Kullanabilirsin tabii ki. Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam normal kasaya takar gibi taktım şuan görüntü alıyorum normal
pickpocket yazmış: Sorun olmaz. Kullanabilirsin tabii ki. Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam normal kasaya takar gibi taktım şuan görüntü alıyorum normal
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,061 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,925 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 6 Nisan 2022 #4 Umut Can yazmış: Tamamdır hocam normal kasaya takar gibi taktım şuan görüntü alıyorum normal Devamı için tıklayın... Sorun yok o zaman
Umut Can yazmış: Tamamdır hocam normal kasaya takar gibi taktım şuan görüntü alıyorum normal Devamı için tıklayın... Sorun yok o zaman
Can... 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 11,197 6 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 pickpocket yazmış: Sorun yok o zaman Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler hocam aklımda ki soru işaretini kaldırdığınız için Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Nisan 2022 pickpocket yazmış: Sorun yok o zaman Devamı için tıklayın... Niceee felaket 22 fps oyun keyf Son düzenleme: 6 Nisan 2022
pickpocket yazmış: Sorun yok o zaman Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler hocam aklımda ki soru işaretini kaldırdığınız için Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Nisan 2022 pickpocket yazmış: Sorun yok o zaman Devamı için tıklayın... Niceee felaket 22 fps oyun keyf