Neler Yeni

Yardım Laptop %99 CPU ve %70 Bellek

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Dostlar tekrardan merhaba laptop kullanılıyorum bu aralar iyice sapıtmaya başladı cpu başlıkta yazdığım gibi çok yüksek değerlere çıkıyor MSI Afterburner kurmaya çalıştım operada yok oldu resmen bilgisayar tıklıyorum indirmiyor 10 dakikadan fazla bekledim açtım kapattım bana mısın demiyor arkadaşım yükledi de yolladı o şekilde aldım. MSI Afterburner kısmında sıcaklık değerini göstermiyor bile maks 52 GPU sıcaklığı şuan ama ara ara gösteriyor sıcaklığı şuan 0 derece ara ara 54 derece olduğunu görüyorum ne yapabilirim bir yardımcı olur musunuz ? Aldığımdan beri macunu değiştirilmedi ama temizledim içi toz konusunda problem olduğunu sanmıyorum bundan dolayı olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim özellikleri ve bu boştaki hali sadece opera ve discorda arkadaşımın açtığı ekran paylaşımını izliyorum

i5 62000u
12 gb ram
940m

ASUS K555U modeli

Adsız.png

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu bilen ? League of legends (lol) + dc de bile 85 derece kadar çıktı pc

Hamza03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hamza Tağıl

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
ne kadardır kullanıyorsun bilgisyarı? yani kaç yıldır?
2 yıl belki daha fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun şu 80 derece cpu 83 derece gpu xd hani sadece termal macunla alakalı değil sanırım virüs olabilir diyor arkadaşlarda

2 yıl belki daha fazla

sorun şu 80 derece cpu 83 derece gpu xd hani sadece termal macunla alakalı değil sanırım virüs olabilir diyor arkadaşlarda
termal macun en son ne zaman yenilediniz? Kaspersky ile virüs taraması yap bişey çıkmıyorsada format at derim

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Cpu nun içindeki ekran kartını kullanıyor olabilir misin?
Opera 15 sekme açmışın haberin ola

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
kaspersky da virüs taraması yaptıktan sonra verilerinizi buluta yedekleyin daha sonra iso dosyasını flash belleğe kurup temiz format atın.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Cpu nun içindeki ekran kartını kullanıyor olabilir misin?
Opera 15 sekme açmışın haberin ola
gördüğün gibi 1 tane sekme açık 18 tane gösteriyor (bu imzamdaki sistemim bu arada laptop değil)
termal macun en son ne zaman yenilediniz? Kaspersky ile virüs taraması yap bişey çıkmıyorsada format at derim
format attım aga yine bana mısın demiyor fanlar manyak gibi dönmeye devam ediyor ne oldu anlamadım çok garip ya

kaspersky da virüs taraması yaptıktan sonra verilerinizi buluta yedekleyin daha sonra iso dosyasını flash belleğe kurup temiz format atın.
yaptım kaç defa format attım bana mısın demiyor hala aynı hala aynı anlamadım ya çok garip gerçekten

Ekler

• s11.png
    s11.png
    910.8 KB · Hit: 43

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
gördüğün gibi 1 tane sekme açık 18 tane gösteriyor (bu imzamdaki sistemim bu arada laptop değil)

format attım aga yine bana mısın demiyor fanlar manyak gibi dönmeye devam ediyor ne oldu anlamadım çok garip ya

yaptım kaç defa format attım bana mısın demiyor hala aynı hala aynı anlamadım ya çok garip gerçekten
o zaman bilgisayarın içini açıp tüm soğutma parçalarını söküp temizle ve kaliteli bir macun alıp macunu yenile sıcaklıklar en az 5 derece düşecektir diye tahmin ediyorum ve de laptoplar zaten sıcak çalışır :D

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
o zaman bilgisayarın içini açıp tüm soğutma parçalarını söküp temizle ve kaliteli bir macun alıp macunu yenile sıcaklıklar en az 5 derece düşecektir diye tahmin ediyorum ve de laptoplar zaten sıcak çalışır :D
ya sıcak çalışması hadi yine benim için sorun değil ama fanlar rahatsız edici derecede dönüyor bakır boruyla beraber komple fanı söktüm temizledim hepsini tekrar macunladım ekstra olarak şöyle bir resim atayım bu yanmış gibi geliyor ama emin olamadım. Ben yazılım okuyorum visual studio basicte buton koyuyorum hareket ettirirken piksel piksel etrafını seçip takıla takıla ilerliyor böyle bir şey yapmıyordu yamuldu bir anda
image0.jpg

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
ya sıcak çalışması hadi yine benim için sorun değil ama fanlar rahatsız edici derecede dönüyor bakır boruyla beraber komple fanı söktüm temizledim hepsini tekrar macunladım ekstra olarak şöyle bir resim atayım bu yanmış gibi geliyor ama emin olamadım. Ben yazılım okuyorum visual studio basicte buton koyuyorum hareket ettirirken piksel piksel etrafını seçip takıla takıla ilerliyor böyle bir şey yapmıyordu yamuldu bir andaAlıntıyı görüntüle
sorun bu işte :D tam temas etmedğinden dolayı soğutamıyor

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0