Neler Yeni

Yardım Laptop açılıyor 1 2 saniye sonra kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
Başlıkta belirttiğim gibi güç tuşuna basıyorum ışıkları yanıyor fan sesi felan geliyor ve tık diye kapanıyor bazı sitelerde bios sıfırlamam gerektiğini söyleyen var içini temizleyip macun sürmemi söyleyenler var kafam karıştı. bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Laptoplarda tam nerede oluyor bilmiyorum bios pilini çıkararak bios sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Önce tüm USB Ve Güç girişlerini sökün , daha sonra bilgisayarın açma tuşuna 10-15 sn basılı tutun ve içindeki statik elektriği atsın. Sonra tekrar deneyin gene açılmazsa bios pilinin çıkarak bios sıfırlayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplarda tam nerede oluyor bilmiyorum bios pilini çıkararak bios sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Önce tüm USB Ve Güç girişlerini sökün , daha sonra bilgisayarın açma tuşuna 10-15 sn basılı tutun ve içindeki statik elektriği atsın. Sonra tekrar deneyin gene açılmazsa bios pilinin çıkarak bios sıfırlayın.
Kanka bu 10 15 sn basılı tutma olayını denemiştim olmadı fakat şu bios sıfırlama olayını biraz daha açar mısın anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,371
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom