Neler Yeni

LAPTOP AÇILMIYOR RAM VEYA DİSK

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan kartal
Şimdi laptop tamamen kapalı. Açma tuşuna basıyorum açılma sesi geliyor fan 5 6 saniye çalışıyor ama ekran gelmeden direk fan geri duruyor. Böyle olduktan sonrada otomatik kendisi aynı şekilde fanı çalıştırıp çalıştırıp kapanıyor. Ama asla görüntü gelmiyor. Normalde bilgisayar çalışıyordu bir gün kalktım bu duruma gelmiş.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,156
İsim
Qwerty1029384756
Diskten bu olmaz Ram olabilir.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,156
İsim
Qwerty1029384756
Sanki elektrik kesintisi gibi oluyor. İşlemciden falanda olamaz demi?
Birde bu olay öncesinde bilgisayar açılmıştı ama görüntü yoktu. Ramlerin yerini değiştirdim olmuştu.
Onlarda olabilir tabii ki fakat çözümü en kolaylardan başlamak istedim. Ramleri çıkarıp tekrar takın olmazsa 1 tanesi ile açın. Yine olmazsa diğer kalan 1 tanesini takıp diğerini çıkararak deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlarda olabilir tabii ki fakat çözümü en kolaylardan başlamak istedim. Ramleri çıkarıp tekrar takın olmazsa 1 tanesi ile açın. Yine olmazsa diğer kalan 1 tanesini takıp diğerini çıkararak deneyin.
RAM ve ssd değiştirdim yani yenilerini taktım ama yine aynı şekilde devam ediyor Birisine sordum Belki kısa devre yapıyor dedi Senin fikrini de almak istedim acaba bilgisayarın içindeki şarj soketinden olur mu cevaplarsan çok sevinirim Allah razı olsun

Top Bottom