Neler Yeni

Yardım LAPTOP alacam aşırı kararsızım yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2

i7-13650HX bu mu yoksa I7 13700H bu mu daha iyi​

Geçenlerde hangi laptop alayım diye konu açmıştım bütçe 50k civarı dedim gelenleri ayıkladım bunlar kaldı asus bütçemi aşıyor zaten zar zor çıkacak bu para

HP VİCTUS un monitör ü baya iyi ama "Endless OS" ile geliyor ben bu işletim sistemine para ödemiş oluyor muyum bu şekilde alsam bile windows 11 yükleyeceğim boşuna da para vermek istemem

Yardımcı olur musunuz teşekkürler :)

https://www.gpnteknoloji.com/urun/a...-i7-13650hx-16gb-ram-1tb-ssd-16-inc-fhd-165hz

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Bazı Tuf ve Rog serileri kronik sorunlu. Aşırı ısınıyorlar. İnternetten bakın görürsünüz. Ben de oldum olası sevemedim Asus'u. Sırf markadan dolayı Victus tercihim. HP'nin en iyi ürünü olabilir.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey

i7-13650HX bu mu yoksa I7 13700H bu mu daha iyi​

Geçenlerde hangi laptop alayım diye konu açmıştım bütçe 50k civarı dedim gelenleri ayıkladım bunlar kaldı asus bütçemi aşıyor zaten zar zor çıkacak bu para

HP VİCTUS un monitör ü baya iyi ama "Endless OS" ile geliyor ben bu işletim sistemine para ödemiş oluyor muyum bu şekilde alsam bile windows 11 yükleyeceğim boşuna da para vermek istemem

Yardımcı olur musunuz teşekkürler :)

https://www.gpnteknoloji.com/urun/a...-i7-13650hx-16gb-ram-1tb-ssd-16-inc-fhd-165hz

Hocam ben 2 sini de kullanmadım ama victusu kullananlar baya övüyor. Aralarındaki fark Victus'da 120w ekran kartı var, Asus'ta 140w ama zaten rtx 4070'lerin çoğu 120w'ı geçmez yani fark azdır. Bunun dışında Endless OS bir linux distrosu yani bir işletim sistemi bedava olan artık firmalar FreedOS bırakmaktansa onu kuruyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı Tuf ve Rog serileri kronik sorunlu. Aşırı ısınıyorlar. İnternetten bakın görürsünüz. Ben de oldum olası sevemedim Asus'u. Sırf markadan dolayı Victus tercihim. HP'nin en iyi ürünü olabilir.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben 2 sini de kullanmadım ama victusu kullananlar baya övüyor. Aralarındaki fark Victus'da 120w ekran kartı var, Asus'ta 140w ama zaten rtx 4070'lerin çoğu 120w'ı geçmez yani fark azdır. Bunun dışında Endless OS bir linux distrosu yani bir işletim sistemi bedava olan artık firmalar FreedOS bırakmaktansa onu kuruyorlar.
Çok sağolun hocam victusu alacam gibi duruyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
peki şu Endless OS hakkında bir bilgin varmı windows 11 yüklü laptoplarda windowsa para vermiş oluyoruz bundada aynı şekil mi

Yeni bir işletim sistemi. Linux tabanlı bir sistem. Şuan da ücretsiz olarak geçiyor ama bilemedim. Bu arada Asus'u kötüledim gibi oldu ama inceleme videolarına göz at 2 ürünün de. İnternetim olsa bakacaktım ama yok.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey

Hocam şimdi başkası da victusşar ısınıyor dedi ama ben hala victus'dan yanayım.
Ama fark etmez 2si de iyidir tuf da victusda

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
peki hangisinin işlemcisi daha iyi
1691873421185.png
çok fark olcağını sanmıyorum ama hx lerde 55w işlemci varmış ama bu aynı zamanda sıcaklığı arttırır.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam bence
Varken victus almayın

Bütçemi aşmasın diyorsan da şunu alınız
10k fazla vermeyiniz 16gb ram fazla olsun diye gerekirse max 4k öder alır takarsınız

Birde işlemci sizin için çok önemliyse ekran kartından taciz verip bunu da alabilirsiniz

Hocam yeni gördüm attığınız victus un ekranı 2k imiş onu da tercih edebilirsiniz burada daha çok hangisine ihtiyaç olduğuna göre değişir
Ama bu bütçede önerilenlerdeki laptoplar size fazlasıyla özellik olarak yeter ekranlar için söz veremem

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
Hocam bence
Varken victus almayın

Bütçemi aşmasın diyorsan da şunu alınız
10k fazla vermeyiniz 16gb ram fazla olsun diye gerekirse max 4k öder alır takarsınız

Birde işlemci sizin için çok önemliyse ekran kartından taciz verip bunu da alabilirsiniz

Hocam yeni gördüm attığınız victus un ekranı 2k imiş onu da tercih edebilirsiniz burada daha çok hangisine ihtiyaç olduğuna göre değişir
Ama bu bütçede önerilenlerdeki laptoplar size fazlasıyla özellik olarak yeter ekranlar için söz veremem
hocam yardımlarınız için sağolun ben buradakilerden birisini garanti alacam dediğiniz gibi 2k 240hz olması ben cezbetti ama sizin önerilerinizide araştıracağım iyi geceler

Alıntıyı görüntüleçok fark olcağını sanmıyorum ama hx lerde 55w işlemci varmış ama bu aynı zamanda sıcaklığı arttırır.
hocam yardımlar için sağol iyi geceler

Yeni bir işletim sistemi. Linux tabanlı bir sistem. Şuan da ücretsiz olarak geçiyor ama bilemedim. Bu arada Asus'u kötüledim gibi oldu ama inceleme videolarına göz at 2 ürünün de. İnternetim olsa bakacaktım ama yok.
hocam yardımların için sağol iyi geceler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam yardımlarınız için sağolun ben buradakilerden birisini garanti alacam dediğiniz gibi 2k 240hz olması ben cezbetti ama sizin önerilerinizide araştıracağım iyi geceler

hocam yardımlar için sağol iyi geceler

hocam yardımların için sağol iyi geceler
Uzun süredir Omen görmemiştim. Eskiden sıkıntılı bir cihazdı ısınma sorunu vardı. Yine de bir incelemeye bak. 2k 240hz beni de cezbetti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom