Aynı fiyata daha iyi laptop varmi yoksa bu iyi mi?
Knk ben sordumda onu ti modeli daha iyi dediler zaten öyle yeni çıkmış oyunları oynamicam valorant lol ets2 fln çoğunluk ders video flnBen yaptığım türkçe/ingilizce araştırmalar sonucunda şunu önerebilirim 1650ti alman para kaybı, 1650yle olan farkı çok az (ortalama %7 daha iyi ama buna rağmen bazı durumlarda 1650 daha yüksek performans gösteriyor) , aynı bilgisayarın 1650 versiyonunu alman bütçen için daha mantıklı. Ben de bilgisayar bakıyorum seninle aynı sebepten benim beğendiğim model abra a5 v15.6.1 (8gb ram ilaveli) oldu onu almayı planlıyorum.
Fiyatı ne öğrenebilir miyim, bir de i7 10.nesil işlemci eğer render edit falan yapmayacaksan geleceğe dönük bir işlemci i5 10.nesil işini görecektir oyun ve üniversite için.Aynı fiyata daha iyi laptop varmi yoksa bu iyi mi?
Knk ben sordumda onu ti modeli daha iyi dediler zaten öyle yeni çıkmış oyunları oynamicam valorant lol ets2 fln çoğunluk ders video fln
Islemciyi zorlayacak videolar fln hazırlayabilirim fiyatı çift 500 gb m2 + windows 10 pro=10780 tlFiyatı ne öğrenebilir miyim, bir de i7 10.nesil işlemci eğer render edit falan yapmayacaksan geleceğe dönük bir işlemci i5 10.nesil işini görecektir oyun ve üniversite için.
11k gibi bir paraya msi almanı öneririm aynı ayarlarda freedos bulabilirsin. Win10 proyu ise 20 30 liraya oem key ile hallet.Islemciyi zorlayacak videolar fln hazırlayabilirim fiyatı çift 500 gb m2 + windows 10 pro=10780 TL
6780tl ye gelmiyor muydu?Islemciyi zorlayacak videolar fln hazırlayabilirim fiyatı çift 500 gb m2 + windows 10 pro=10780 TL