Please click the green human to continue - UserBenchmark
cpu.userbenchmark.com
Bu tür siteler genelde %100 doğru bilgi vermez, buradan karşılaşma yapmak yanlış olur.cpu.userbenchmark
siz olsanız hangi işlemciyi tercih edersiniz peki bu inteli de anlamıyorum çekirdek sayısı neden bu kadar az ve frekans olarak ta düşükBu tür siteler genelde %100 doğru bilgi vermez, buradan karşılaşma yapmak yanlış olur.
Kanka ben amd derdim teknik anlamda daha iyi o sitelerde pazar paylarıda ekleniyor puanlamayaIntel i3 1115G4 işlemci ve ryzen 5 5500u işlemciyi karşılaştırıyorum cpu.userbenchmark' a göre intel daha iyi çıkıyor ama intel 2 çekirdek 1.7 ghz , amd 6 çekirdek 2.1 ghz cpu clock speed bazında amd daha iyi ram konusunda ddr4 3200 destekliyor her ikiside. Önbellek olarak intel 6mb amd ise 8mb. Amd 7nm intel 10nm. Yani benim bilgime göre Amd çok daha iyi gözüküyor ama bazı sitelerde inteli öne çıkarıyor nedenini anlatabilecek var mıPlease click the green human to continue - UserBenchmark
cpu.userbenchmark.com
Ufak tefek oyunlar oynicam dersen direk AMDyi tercih et Intel apu konusunda ise yarayamayan bı marka ama yok sadece internette gezerim işlerimi hallederim dersen Intel tercih edebilirsinsiz olsanız hangi işlemciyi tercih edersiniz peki bu inteli de anlamıyorum çekirdek sayısı neden bu kadar az ve frekans olarak ta düşük
oyun oynamak için masaüstü bilgisayarım var. Bilişim okuyorum okulda lazım oluyor yanımda getir götür kod yazabileceğim bir şey arıyorumUfak tefek oyunlar oynicam dersen direk AMDyi tercih et Intel apu konusunda ise yarayamayan bı marka ama yok sadece internette gezerim işlerimi hallederim dersen Intel tercih edebilirsin![]()
Ozmn Intel seçmen daha mantıklıoyun oynamak için masaüstü bilgisayarım var. Bilişim okuyorum okulda lazım oluyor yanımda getir götür kod yazabileceğim bir şey arıyorum