Laptop alınır mı ?

Arkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?
Laptop la toplama pc arasında 1500-2000 tl arası fiyat farkı oluyo ve toplama pc alırsan paran olduğu zaman özelliklerini yükseltebilirsin laptopda yapamassın bence toplama pc al

toplama pc her türlü daha iyidir fakat senin kullanacağın şekil önemli ikisini de masanın üzerinden kaldırmayacaksan kesinlikle toplama pc

Arkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?
Eğer amacın oyun oynamaksa masaüstü tercih etmen daha mantıklı olacaktır. Ancak sürekli seyahat eden ve bilgisayarını yanında taşıyan biriysen laptop daha iyi bir tercih olacaktır.

Üniversiteye geçtiğim yıl (2017) yurtta kaldığım için mecburi olarak laptop aldım ve hala kullanıyorum. Eğer evde kalıyor olsaydım kesinlikle masaüstü alırdım. Bunu şu yüzden söylüyorum. Gerek oyun performansı gerek genel performans tutarlılığı olarak laptop malesef yetişemiyor masaüstüne. Yeni piyasaya çıkan üst seviye laptopları bilmiyorum benimki giriş seviyesi bir laptop.

Eğer kullanım amacın genel günlük ise laptop alabilirsin. Ama oyun da oynuyorsa ve benim gibi bir durumda değilsen kesinlikle masaüstü almalısın.

Fakat mühendislik okuyorsan yine laptop okul için gerekebilir. Ya da şehir dışında okuyorsan aile evine uzun süreli döndüğünde, laptop yine gerekli olabiliyor.

Eğer yanında taşıyacaksan laptop almak daha iyi tabi ama performans açısından bakıyorsan toplama alman daha iyi bence.

Geri