Neler Yeni

Laptop almayı düşünenlere öneri !

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Son düzenleme:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O paraya masaüstü alınır. Laptop lazım değilse.

Techno08

80+ Gold

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,173
İsim
Mert Metshi
10k laptop alacağıma 6k sistem 4k laptop alırım

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
10k laptop alacağıma 6k sistem 4k laptop alırım
6K sistemde monitör+çevre birimleri ile şuan pek bir şey alamasın. 4K ile aldığın laptopta mesela mühendissen bir şey yapamassın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu Tuplar model ve ısınma problemi birçok laptopta var ki burada RTX2060 kullanılmış. MSI almıyorsan ısınmaya bu kadar takılmamalısın.

Techno08

80+ Gold
Bu Tuplar model ve ısınma problemi birçok laptopta var ki burada RTX2060 kullanılmış. MSI almıyorsan ısınmaya bu kadar takılmamalısın.

Isınma problemi i7 10750h işlemci kullanan laptoplar hariç geride kaldı. Yeni nesil acer nitro ve 2020 model hp pavilionlar bile artık 80 dereceye çıkmamaya başladılar. MSI'ın da alpha( kendim kullanıyorum), Bravo, gl, gp gibi serilerinde zaten çok fazla ısınma problemi yok. Firmalar artık ısınmaya karşı çözümü buldular yavaş yavaş. Eskisi gibi " her laptop 90'a 80'e çıkar" diye bir şey söz konusu değil. Ayrıca benim demek istediğim tek şey ısınma değil, ısınma problemi bir şekilde halledilir de aniden kapanıp açılmayan, ölü piksel ( her laptopta olabilir ama panel kalitesizliğinden dolayı monsterde daha fazla) ve bataryanın birkaç aya çöp olma durumu nasıl halledilir bilmiyorum. Zaten kimseye zorla aldırmıyorum ben uyarımı yaptım, isteyen alır isteyen almaz.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Isınma problemi i7 10750h işlemci kullanan laptoplar hariç geride kaldı. Yeni nesil acer nitro ve 2020 model hp pavilionlar bile artık 80 dereceye çıkmamaya başladılar. MSI'ın da alpha( kendim kullanıyorum), Bravo, gl, gp gibi serilerinde zaten çok fazla ısınma problemi yok. Firmalar artık ısınmaya karşı çözümü buldular yavaş yavaş. Eskisi gibi " her laptop 90'a 80'e çıkar" diye bir şey söz konusu değil. Ayrıca benim demek istediğim tek şey ısınma değil, ısınma problemi bir şekilde halledilir de aniden kapanıp açılmayan, ölü piksel ( her laptopta olabilir ama panel kalitesizliğinden dolayı monsterde daha fazla) ve bataryanın birkaç aya çöp olma durumu nasıl halledilir bilmiyorum. Zaten kimseye zorla aldırmıyorum ben uyarımı yaptım, isteyen alır isteyen almaz.
Asus TUF hakkında ne düşünüyorsun. Açıklamayı güncelledim.

Techno08

80+ Gold
Asus TUF hakkında ne düşünüyorsun. Açıklamayı güncelledim.

Asus tuf tam bir facia. Tuf mühendisleri bu laptopu tasarlarken kafaları iyiydi galiba. Hem malzeme kalitesi kötü hemde alttaki hava deliklerinin çoğu kapatılmış. Ayrıca ssd, ısı borularının dibinde. Bu yüzden ssd de çok fazla ısınıyor ve ömrü çabuk bitiyor.

Top Bottom