Laptop almayı düşünüyorum ...

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar, uzun zamandan beri bilgisayar bakıyorum.Malum ekonomiyi de göz önüne alaraktan bir laptop beğendim.Laptopun linkini aşağıda vereceğim.Ben oyun oynayan biri değilim o yüzden işlemci ve ram'i yüksek olan bu Lenovo ThinkPad E15'i seçtim Adobe Premiere Pro ve After Effects gibi programları kullanacağım, YouTube'da Editörlük yapacağım.Onun haricinde ofis ve ev ihtiyaçlarını karşılar bir laptop olduğunu düşünüyorum Siz ne düşünüyorsunuz?
Bütçem Maksimum: 9299 TL :D

Ürün Link:https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e15-intel-core-i7-10510u-32gb-1tb-512gb-ssd-rx640-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20rds03700a17-p-HBV00000VO8RM?magaza=Arcadia Bilişim

Ürün Özellikleri (Ana):
Lenovo ThinkPad E15
İ7 10510U (10. Nesil)
32 Gb Ram DDR4
1 TB + 512 GB SSD
RX 640 Ekran Kartı (2 GB)

Nasıl???

Benim tercihim blaster 7tn
Ekran kartı çok güçlü
İslemci cok daha güçlü
32 gb ram eklersin fisek olur

İşlemci çok daha güçlü derken?
9 10'dan iyi mi?
Ayrıca yükseltme felan yapamam o işlerle aram pek iyi değil, tek parça olsa daha iyi olur :D

(Pek bilgim yok)

9K ya U serisi işlemcimi alıcaksınız ? Bumu güçlü işlemci yani ? U serisi zayıftır, H serisi işlemcisi olan oyun laptoplarından alsanız her konuda daha iyi performans alırsınız.

9750H>10510U mu hocam?
Ayrıca Ram'i düşük olması sıkıntı gibi geldi bana.

Arkadaşlar, uzun zamandan beri bilgisayar bakıyorum.Malum ekonomiyi de göz önüne alaraktan bir laptop beğendim.Laptopun linkini aşağıda vereceğim.Ben oyun oynayan biri değilim o yüzden işlemci ve ram'i yüksek olan bu Lenovo ThinkPad E15'i seçtim Adobe Premiere Pro ve After Effects gibi programları kullanacağım, YouTube'da Editörlük yapacağım.Onun haricinde ofis ve ev ihtiyaçlarını karşılar bir laptop olduğunu düşünüyorum Siz ne düşünüyorsunuz?

Ürün Link:https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e15-intel-core-i7-10510u-32gb-1tb-512gb-ssd-rx640-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20rds03700a17-p-HBV00000VO8RM?magaza=Arcadia Bilişim

Ürün Özellikleri (Ana):
Lenovo ThinkPad E15
İ7 10510U (10. Nesil)
32 Gb Ram DDR4
1 TB + 512 GB SSD

Nasıl???

Bunu alıp Depolama arttırsanız daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok arada kaldım.Bu biraz daha oyun gibi duruyor ama?

Dostum zaten artık oyun laptopları çok güçlendiğinden her türlü işi yapıyor, gaming laptop alan herkes oturup sadece oyun oynamıyor.

Ben bu gaming laptoplarda kurgu ve render da yaparım, çizimde yaparım, oyunda oynarım, çok güçlendiler artık laptoplar.

Vaay bu Monster özelliğine göre iyiymiş?Ben hep pahalı bilirdim?
Bu arada çok teşekkürler baya iyi görünüyor? :D
Özelleştirip alabilirim.

Vaay bu Monster özelliğine göre iyiymiş?Ben hep pahalı bilirdim?
Bu arada çok teşekkürler baya iyi görünüyor? :D
Özelleştirip alabilirim.

Dediğim gibi oyun laptopları artık çok güçlü, sizin baktığınız laptobun pahalı olma sebebi RAM i dayamışlar depolama artmış vs. ama işlemcisi zayıf bir U serisi ve ekran kartıda güçlü değil.

Benim önerdiğim monster ise yine 10. nesil ama H serisi güçlü bir işlemci ve ekran kartıda GTX 1650 Ti, her oyunu oynatır video kurgu, ile çizim işlerinide yaptırır, bu işlerde 16GB RAM yeterlidir 1080p yi geçmezseniz.

Her hangi bir yükseltme için zaten mosnter servisi halleder, satış sonrası destekleri mükemmeldir.

Peki, laptoplara daha sonradan Ram ve Disk yükseltmesi yapılabilir mi?

Ürün Özellikleri (Ana):
Lenovo ThinkPad E15
İ7 10510U (10. Nesil)
32 Gb Ram DDR4
1 TB + 512 GB SSD

Nasıl???
9300 olsa alamayacak mısın :D

Aslında 9000 ama geçti çaktırma :D

Abra A5 ve A7 arasındaki fark ekran boyutu mu sadece?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,645
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri