Neler Yeni

Laptop Bakımı İçin Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
Arkadaşlar, Asus marka bir laptopum var. Sanırsam tek fanlı. Fanının full toz dolduğu görülüyor dışarıdan. Onu temizletmek, hava kanallarını falan da. Ayrıca 1,5 senelik bu yüzden de termal macun değişimlerini yaptırmak istiyorum. Aslında evde yapmayı düşünmüştüm. Babam garantisi yok mu dedi. Garantiyi nasıl kontrol ederim? Yoksa Ankara içi bir yer biliyor musunuz? Armut gibi sitelerden de biraz fiyat aldım. 800 lira falan diyorlardı geçen sene Ekim ayı civarı. Şu an 1000 lira olmuştur.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Yüksel
Elin ayağın tutuyorsa, biraz da el becerin varsa kendin de yapabilirsin kardeşim. Eğer garantisi yoksa tabi.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Arkadaşlar, Asus marka bir laptopum var. Sanırsam tek fanlı. Fanının full toz dolduğu görülüyor dışarıdan. Onu temizletmek, hava kanallarını falan da. Ayrıca 1,5 senelik bu yüzden de termal macun değişimlerini yaptırmak istiyorum. Aslında evde yapmayı düşünmüştüm. Babam garantisi yok mu dedi. Garantiyi nasıl kontrol ederim? Yoksa Ankara içi bir yer biliyor musunuz? Armut gibi sitelerden de biraz fiyat aldım. 800 lira falan diyorlardı geçen sene Ekim ayı civarı. Şu an 1000 lira olmuştur.
Termal macununuz varsa kendin de yapabilirsin Temizliginide fan in vidalarini sökerek yapabilirsin
https://youtube.com/@alperemakin?si=PLewabmXe53my5rk

Bu adamin videolari ile Adi madim gidebilirsin

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Emir
Asus kapagi acip temizlersen garantiyi bozmuyor. Net bilgi icin musteri hizmetlerine mail at bu aralar durumlar karisik

Babapiro_

80+
Bazı laptoplarin arka kısımlarında falan bi numara oluyor. Markanın sayfasından o numarayla garantiyi falan kontrol edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ olun. Evdeki tornavidalar oluyorsa denerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Işkın
Kesinlikle tavsiye ederim çok efendi bir abimizdir

Top Bottom