Neler Yeni

Laptop Bataryasi %72 den sonra sarj olmuyor!

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
Arkadaslar merhaba. LUTFEN YARDIMCI OLUN. NEZAMANDIR UGRASIYORUM.

Baslikta belirttigim gibi %72 ye kadar hicbir sorun yok sonra birden kesiyor beslemeyi.

Programlar ile kontrol ettim batarya sagligi %84.

Marka Medion.

Orjinal adaptor ile.

Yazilimsal mi yoksa donanimsal midir bulamadim.

Neler yapilabilir. Tesekur ederim.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
efe araci
laptop ile ilgili çok bir bilgim yok ama teknik servise gönderilmeli diye düşünüyorum. %84 fena değil.

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptop ile ilgili çok bir bilgim yok ama teknik servise gönderilmeli diye düşünüyorum. %84 fena değil.
Hocam bende ayni sekilde dusunuyorum. Batarya iyi durumda. Teknik servis ucretinin altindan kalkacak durum yok suan hocam

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
efe araci
Hocam bende ayni sekilde dusunuyorum. Batarya iyi durumda. Teknik servis ucretinin altindan kalkacak durum yok suan hocam
biostan limit falan mı var acaba :D çok bir bilgim yok kusura bakmayın cevap gelmezse yukarıdan konuyu yükseltmeye 1-2 kere basmanızı öneririm.

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
biostan limit falan mı var acaba :D çok bir bilgim yok kusura bakmayın cevap gelmezse yukarıdan konuyu yükseltmeye 1-2 kere basmanızı öneririm.
Cok tesekur ederim hocam. Biosa baktim ama hicbirsey goremedim batarya ile ilgili. %72 lik kisimla bile 2.5 3 saat video izletiyor. Bugun bitene kadar 1080p video actim koydum kenera 2.5 saat sonra geldim 9 du sarji. sonra kapanmis.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
efe araci
Cok tesekur ederim hocam. Biosa baktim ama hicbirsey goremedim batarya ile ilgili. %72 lik kisimla bile 2.5 3 saat video izletiyor. Bugun bitene kadar 1080p video actim koydum kenera 2.5 saat sonra geldim 9 du sarji. sonra kapanmis.
rica ederim hocam umarım sorununuzu çözersiniz :peepokalp: :peepokalp:

akenaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
eğer g helper ı yüklerseniz oradan pil limitini yükseltebilirsiniz bi deneyin olmazsa o zaman servise yollarsınız

Ekler

• resim_2025-02-23_011403681.png
    resim_2025-02-23_011403681.png
    42.6 KB · Hit: 4

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
eğer g helper ı yüklerseniz oradan pil limitini yükseltebilirsiniz bi deneyin olmazsa o zaman servise yollarsınız
Hocam bu tum pc lere uygunmudur acaba? Gordum ama asus felan diyordu kurmadim

akenaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
hocam benim laptop asus da başka markalarda kullanılırsa sıkıntı olur mu bilmiyorum.
ama bence sıkıntı olmaz gibi zaten pil seviyesine bakıp çıkarsınız bi yüklemeyi deneyin olmazsa zaten silersiniz

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
hocam benim laptop asus da başka markalarda kullanılırsa sıkıntı olur mu bilmiyorum.
ama bence sıkıntı olmaz gibi zaten pil seviyesine bakıp çıkarsınız bi yüklemeyi deneyin olmazsa zaten silersiniz
Hocam denedim ama pc tepki vermiyor diger komutlara felanda. Uyumsuz sanirim.

akenaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
hmm doğrudur başka nereden yapılır bilmiyorum hocam kusura bakmayın

Top Bottom