B ByZeyd 80+ Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim zeynep özçelik 10 Kasım 2022 #1 Evet dostlar bugün Huawei Matebook d15 satın aldım ve bataryanın uzun ömürlü olması için nasıl kullanabilirim laptopu ilk defa kullanacağım bilmiyorum
Evet dostlar bugün Huawei Matebook d15 satın aldım ve bataryanın uzun ömürlü olması için nasıl kullanabilirim laptopu ilk defa kullanacağım bilmiyorum
Ybeyaz 80+ Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 200 Dahası Reaksiyon skoru 76 İsim Yusuf Beyaz 10 Kasım 2022 #2 ByZeyd yazmış: Evet dostlar bugün Huawei Matebook d15 satın aldım ve bataryanın uzun ömürlü olması için nasıl kullanabilirim laptopu ilk defa kullanacağım bilmiyorum Devamı için tıklayın... Öncelikle hayırlı olsun. Sürekli prizde kullanıyorsan bataryayı sök. Eğer prize erişemeyeceğin bir yerdeysen veya taşıma durumunda isen bataryayı tak/kullan. Bataryayı ve prizi sürekli takılı olarak kullanırsan pil kısa sürede ölür.
ByZeyd yazmış: Evet dostlar bugün Huawei Matebook d15 satın aldım ve bataryanın uzun ömürlü olması için nasıl kullanabilirim laptopu ilk defa kullanacağım bilmiyorum Devamı için tıklayın... Öncelikle hayırlı olsun. Sürekli prizde kullanıyorsan bataryayı sök. Eğer prize erişemeyeceğin bir yerdeysen veya taşıma durumunda isen bataryayı tak/kullan. Bataryayı ve prizi sürekli takılı olarak kullanırsan pil kısa sürede ölür.