Tıkır tıkır ses mi geliyor? Garantisi varsa servise gönderin, garanti yoksa ve deneyimli değilseniz laptop bence sıkıntı ben asla elimi sürmem laptoplara açmak, sökmek gibi. Deneyimliyseniz sıkıntı olmaz zatenlaptopda kendi kendine klavye yazıyor gibi yapıyor ama yazmıyor böcek olabilir mi ? içini açalımmı
ben sökerim ama varsa korkudan 5 oda değiştiririmTıkır tıkır ses mi geliyor? Garantisi varsa servise gönderin, garanti yoksa ve deneyimli değilseniz laptop bence sıkıntı ben asla elimi sürmem laptoplara açmak, sökmek gibi. Deneyimliyseniz sıkıntı olmaz zaten
Normal klavye olsa içi açılır bakılır da laptop sıkıntılı garantisi varsa garantiye yolalyın.laptopda kendi kendine klavye yazıyor gibi yapıyor ama yazmıyor böcek olabilir mi ? içini açalımmı
yok ben açıcamLaptopun durduk yere klavyeye basıyomuş gibi yapması bile anormal bence garantisi varsa ve garanti dışı bırakmayacaksa sizde az çok laptopdan anlıyorsanız bi bakın derim
tuşarı çıkarsam atlarmı yermi beniNormal klavye olsa içi açılır bakılır da laptop sıkıntılı garantisi varsa garantiye yolalyın.
Kral böcek senden küçük niye korkuyonben sökerim ama varsa korkudan 5 oda değiştiririm![]()
evet yani bildiğin adam basıyor ama hep değil bazen 5 dk 3 dk bir oluyorTıkır tıkır ses mi geliyor? Garantisi varsa servise gönderin, garanti yoksa ve deneyimli değilseniz laptop bence sıkıntı ben asla elimi sürmem laptoplara açmak, sökmek gibi. Deneyimliyseniz sıkıntı olmaz zaten
ben korkarım öyle şeylerdenKral böcek senden küçük niye korkuyon![]()
bilmiyorum arada basıyorDizüstüne herhangi bir tuşa etki edecek büyüklükte bir böcük nasıl girebilir?
ama yazmıyor duruyor geliyorDizüstüne herhangi bir tuşa etki edecek büyüklükte bir böcük nasıl girebilir?
ben korkudan en fazla çığlık fln atıyom zenginlik böyle bi şey demek kiben sökerim ama varsa korkudan 5 oda değiştiririm![]()
yok be eski laptopben korkudan en fazla çığlık fln atıyom zenginlik böyle bi şey demek ki
Hocam gidin bilgisayarı yakacak oyunlar açın 1-1.5 saat oynayın böcek varsa bile ondan sonra kalmazMesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum arada basıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama yazmıyor duruyor geliyor