Çözüldü✓ Sıfır laptop touchpad'i normal mi?

Reaksiyon skoru
18

sıfır yeni satın aldık touchpad sol taraf sağ taraf'a göre içine çöküyor gibi videoda çok belli olmuyor olabilir normal mi sizce?
ilk defa laptop alıyoruz kalitesiz geldi mazur görün çok önemsiz birşeyse :D

Lütfen şaka yaptığını söyle.. Touchpad'in sol alt tarafına bastırdığında mouse sol tık'ına basmış olursun, sağ altına tıkladığında mouse sağ tık'ına basmış olursun. Yani o çökmüyor onlar tuş..

sol ve sağ clickden bahsediyor olabilir misiniz hocam

sol ve sağ clickden bahsediyor olabilir misiniz hocam
evet ondan bahsediyorum zaten
Lütfen şaka yaptığını söyle.. Touchpad'in sol alt tarafına bastırdığında mouse sol tık'ına basmış olursun, sağ altına tıkladığında mouse sağ tık'ına basmış olursun. Yani o çökmüyor onlar tuş..
lütfen boş yapma tekrar oku neyi sorduğumu anla

evet ondan bahsediyorum zaten

lütfen boş yapma tekrar oku neyi sorduğumu anla
gösterdiğin yerler mouse sol ve sağ tuşları ayrıca 'boş yapmak' ile neyi kastediyorsun anlattım insan gibi ?

gösterdiğin yerler mouse sol ve sağ tuşları ayrıca 'boş yapmak' ile neyi kastediyorsun anlattım insan gibi ?
dalga geçmek için lütfen şaka yaptığını söyle yazmışsın
sol ve sağ click olduğunu zaten biliyorum asıl demek istediğim sol click basarken içine çöküyor gibi kalitesiz geldi sormak istedim

sıfır yeni satın aldık touchpad sol taraf sağ taraf'a göre içine çöküyor gibi videoda çok belli olmuyor olabilir normal mi sizce?
Hocam bi tarafın biraz daha aşağıda olması normal eğer basmada sorun yok ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi tarafın biraz daha aşağıda olması normal eğer basmada sorun yok ise
Siz yinede arayın müşteri hizmetlerini

dalga geçmek için lütfen şaka yaptığını söyle yazmışsın
sol ve sağ click olduğunu zaten biliyorum asıl demek istediğim sol click basarken içine çöküyor gibi kalitesiz geldi sormak istedim
laptopta anormal veya kalitesiz hiçbir şey yok. Onlarca laptop gördüm hepsinde bu şekilde. Kullan gönlünce

hiç tourch pad ile böyle tıklayıp kullanmadım
vuruş hafif hızlı dokunmaktır
tek parmak vuruş sol tıklamak
çift parmak vuruş sağ tıklamak
iki parmak kaydırma sayfa hareketi aşağı yukarı
iki parmak çapraz yakınlaştır uzaklaştır
fazlası varda bu yetiyor zaten

Normaldir hocam o çökmeler olur. Bendeki nerdeyse içine bir şey atabilcekmisim gibi çöküyor ama bir sorun teşkil etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri