Tavsiyen için teşekkür ederimArctic MX-4
link
Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun Fiyatı
Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Peki bunu nasıl buluyorsun? Arctic MX-4 mü yoksa bu mu?Arctic MX-4
link
Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun Fiyatı
Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MX-4.Peki bunu nasıl buluyorsun? Arctic MX-4 mü yoksa bu mu?
Rampage TM-130 1Gr Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage TM-130 1Gr Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Teşekkür ederimMX-4.
MX-4 den önce bunu kullandım. 2. sistemde kullanmıştım ekran kartı işlemcinin termal macununu 5-6 senedir hiç değiştirmemiştim rampage'in ürününü denemek istedim değişen bir şey olmadı. MX-4 çok daha kaliteli F/P ürün. Attığınız ürünün ısı iletkenliği 1.63W/m-k MX-4 ise 8W/m-k yani arada fiyata kesinlikle değecek fark var. MX-4 Alın.Peki bunu nasıl buluyorsun? Arctic MX-4 mü yoksa bu mu?
Rampage TM-130 1Gr Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage TM-130 1Gr Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Çok teşekkür ederimMX-4 den önce bunu kullandım. 2. sistemde kullanmıştım ekran kartı işlemcinin termal macununu 5-6 senedir hiç değiştirmemiştim rampage'in ürününü denemek istedim değişen bir şey olmadı. MX-4 çok daha kaliteli F/P ürün. Attığınız ürünün ısı iletkenliği 1.63W/m-k MX-4 ise 8W/m-k yani arada fiyata kesinlikle değecek fark var. MX-4 Alın.
Tavsiyeniz için teşekkür ederimKesinlikle MX 4 öneririm, Rampage gibi markaların dandik Macunlarına bulaşmayın.