Neler Yeni

Laptop Termal Pad Değişimi

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modelini yukarı yazmıştım AN515-45-R423
bilgisayar hakkında az şey bildiğimiz anlamında değilde biz sana termal pad olmadan kullan desek transistörlerden birisi aşırı ısınıp bozulabilir bunu bilemeyiz anlamında söyledim üretici firma oraya termal pad koyuyorsa onun içinde bir maliyet sonuçta onlarda bilgisayarın çalışmasına yardımcı olmayan bir parça koymazlar gerekmese ben tekrarlıyorum eğer yapabiliyorsanız termal pad koymaya çalışın bölgelere.

YazılımKafa

80+ Silver
Padler çok pahalı fakat yenisini alsam da kesip yapıştirabileceğimi sanmıyorum mecbur servise göndereceğim benim asıl sorum padler şu an yok sadece macun sürüp çalıştırsam sorun olur mu ?
Tehlikeli. Fazla ısınırsa zarar verir . Oralar normalde fazla ısınmıyor ama pedsiz çok ısınır. Bence öyle kullanma. Pedi sende yapıştırabilirsin. Biraz uğraştırır sadece

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bunlar thermal putty e benziyor. İnternette modelini araştır değişim yapan yabancı kanallara vs kesin pad ise pad koy. Putty se boşa koymamışlardır onı

SangalB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Batuhan
bilgisayar hakkında az şey bildiğimiz anlamında değilde biz sana termal pad olmadan kullan desek transistörlerden birisi aşırı ısınıp bozulabilir bunu bilemeyiz anlamında söyledim üretici firma oraya termal pad koyuyorsa onun içinde bir maliyet sonuçta onlarda bilgisayarın çalışmasına yardımcı olmayan bir parça koymazlar gerekmese ben tekrarlıyorum eğer yapabiliyorsanız termal pad koymaya çalışın bölgelere.
Tamamdır teşekkür ediyorum.Servise göndereceğim mecbur. Servise göndermeden içinden SSDleri çıkaracağım bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,544
Üyeler
160,856
Son üye
erdemizm
Top Bottom