Neler Yeni

Laptop da 89-90 dercede oyun oynasam bişey olumru

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Gündüzleri oyun oynarken 90 a kadar çıkıyor akşamları da 80-85 civarında oluyor 90 derce de oynamak cihaza zarar verir mi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

VisnaSuyu

80+
Gündüzleri oyun oynarken 90 a kadar çıkıyor akşamları da 80-85 civarında oluyor 90 derce de oynamak cihaza zarar verir mi
Gaming bir laptop için değerler yüksek. Öyleki bazı incelemelere bakıyorum bi laptop 70-80 derece sunuyor diğeri 80-90 arası. Alırken dikkat etmek lazım.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Abartılacak kadar zararı yok ama sağlıksız bir kullanım olur. 85 derece ve altına indirmeye çalış. Sanırsam senin dizüstü sıfırdı. Bazı marka modellerde kullanılan termal macun kalitesiz olabiliyor. İstersen ek bir soğutucu da alabilirsin.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
mehmet alp kütük
Gaming bir laptop için değerler yüksek. Öyleki bazı incelemelere bakıyorum bi laptop 70-80 derece sunuyor diğeri 80-90 arası. Alırken dikkat etmek lazım.
Msi delta 15 95 dereceleri görüyor işlemcide ekran kartı 85 i görüyordu sizce bu normalmi?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
mehmet alp kütük

VisnaSuyu

80+
Abartılacak kadar zararı yok ama sağlıksız bir kullanım olur. 85 derece ve altına indirmeye çalış. Sanırsam senin dizüstü sıfırdı. Bazı marka modellerde kullanılan termal macun kalitesiz olabiliyor. İstersen ek bir soğutucu da alabilirsin.
Zararı yok mu ? Neye göre baktığına bağlı. Sonuçta bütün bileşenlerinde ısınmasına sebep oluyor. Öyleki bu sebepten klavyeye elini koyası gelmez insanın.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Zararı yok mu ? Neye göre baktığına bağlı. Sonuçta bütün bileşenlerinde ısınmasına sebep oluyor. Öyleki bu sebepten klavyeye elini koyası gelmez insanın.
Uzun bir süre boyunca kendi laptopumu 97 derecede kullandım ve teknik servisine sorduğumda maksimum 55 derece yansıyacağını söylemişlerdi. Ben o kadar bile hissetmedim, ek olarak senin dediğin gibi örneğin bazı Monster modellerde anakart yanmasına neden olabiliyor. Haksız değilsin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Arkadaşlar sıcaklık testlerini alabilir miyim? Yüksek oyunlarda test edilmesi iyi olur. RDR2, Dying Light 2 vb. Video'lu veya Ekran görüntüsü şeklinde. Ortalamaları ile birlikte.

VisnaSuyu

80+
Uzun bir süre boyunca kendi laptopumu 97 derecede kullandım ve teknik servisine sorduğumda maksimum 55 derece yansıyacağını söylemişlerdi. Ben o kadar bile hissetmedim, ek olarak senin dediğin gibi örneğin bazı Monster modellerde anakart yanmasına neden olabiliyor. Haksız değilsin
Sadece zarar vermeside değil, işlemcini ve ekran kartını tam performansta kullanamıyorsun. Bu cihazlara deli paralar veriyoruz.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Sadece zarar vermeside değil, işlemcini ve ekran kartını tam performansta kullanamıyorsun. Bu cihazlara deli paralar veriyoruz.
Ben zaten 85 derece üstünde kullanmasında bir sorun olmayacağını söylemedim, abartılacak bir durum söz konusu olmayacağını belirttim. Sonuçta performans düşse bile laptoplar 90 derecelere bile dayanabilecek cihazlar. Eğer arkadaş 95-97 hatta bazı laptoplar 99 bile görüyor. Öyle demiş olsaydı bu dediğimi söylemezdim. Zaten bu kadar yüksek derecelerde kullanılmasının sağlıksız olduğunu da belirttim. Laptoplar genelde 87 dereceden sonra performansını kısmaya başlıyor. Bu yüzden 85 ve altı gayet yeterli bir derece seviyesi.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam benim işlemci 86 dereceyi görüyor ekran kartı 70 civarlarında normal değil mi?

Top Bottom