İşlemci mi Ekran kartı mı?Gündüzleri oyun oynarken 90 a kadar çıkıyor akşamları da 80-85 civarında oluyor 90 derce de oynamak cihaza zarar verir mi
Gaming bir laptop için değerler yüksek. Öyleki bazı incelemelere bakıyorum bi laptop 70-80 derece sunuyor diğeri 80-90 arası. Alırken dikkat etmek lazım.Gündüzleri oyun oynarken 90 a kadar çıkıyor akşamları da 80-85 civarında oluyor 90 derce de oynamak cihaza zarar verir mi
Msi delta 15 95 dereceleri görüyor işlemcide ekran kartı 85 i görüyordu sizce bu normalmi?Gaming bir laptop için değerler yüksek. Öyleki bazı incelemelere bakıyorum bi laptop 70-80 derece sunuyor diğeri 80-90 arası. Alırken dikkat etmek lazım.
Kesinlikle değil, çok iyi kalitede termal macun değişimi ve iyi bir temizlik yapın.Msi delta 15 95 dereceleri görüyor işlemcide ekran kartı 85 i görüyordu sizce bu normalmi?
Ürün daha yeni alındı.Kesinlikle değil, çok iyi kalitede termal macun değişimi ve iyi bir temizlik yapın.
Zararı yok mu ? Neye göre baktığına bağlı. Sonuçta bütün bileşenlerinde ısınmasına sebep oluyor. Öyleki bu sebepten klavyeye elini koyası gelmez insanın.Abartılacak kadar zararı yok ama sağlıksız bir kullanım olur. 85 derece ve altına indirmeye çalış. Sanırsam senin dizüstü sıfırdı. Bazı marka modellerde kullanılan termal macun kalitesiz olabiliyor. İstersen ek bir soğutucu da alabilirsin.
Uzun bir süre boyunca kendi laptopumu 97 derecede kullandım ve teknik servisine sorduğumda maksimum 55 derece yansıyacağını söylemişlerdi. Ben o kadar bile hissetmedim, ek olarak senin dediğin gibi örneğin bazı Monster modellerde anakart yanmasına neden olabiliyor. Haksız değilsinZararı yok mu ? Neye göre baktığına bağlı. Sonuçta bütün bileşenlerinde ısınmasına sebep oluyor. Öyleki bu sebepten klavyeye elini koyası gelmez insanın.
Sadece zarar vermeside değil, işlemcini ve ekran kartını tam performansta kullanamıyorsun. Bu cihazlara deli paralar veriyoruz.Uzun bir süre boyunca kendi laptopumu 97 derecede kullandım ve teknik servisine sorduğumda maksimum 55 derece yansıyacağını söylemişlerdi. Ben o kadar bile hissetmedim, ek olarak senin dediğin gibi örneğin bazı Monster modellerde anakart yanmasına neden olabiliyor. Haksız değilsin
Ben zaten 85 derece üstünde kullanmasında bir sorun olmayacağını söylemedim, abartılacak bir durum söz konusu olmayacağını belirttim. Sonuçta performans düşse bile laptoplar 90 derecelere bile dayanabilecek cihazlar. Eğer arkadaş 95-97 hatta bazı laptoplar 99 bile görüyor. Öyle demiş olsaydı bu dediğimi söylemezdim. Zaten bu kadar yüksek derecelerde kullanılmasının sağlıksız olduğunu da belirttim. Laptoplar genelde 87 dereceden sonra performansını kısmaya başlıyor. Bu yüzden 85 ve altı gayet yeterli bir derece seviyesi.Sadece zarar vermeside değil, işlemcini ve ekran kartını tam performansta kullanamıyorsun. Bu cihazlara deli paralar veriyoruz.