Neler Yeni

Laptop da wirelles gözükmüyor yardım

D4rkz3n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer erdal
Ya arkadaşlar wifiyi açamıyorum denetim masasına bakıyorum onda da wifi sekmesi yok uçak modu da açılıp kapanmıyor lütfen yardım ya

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Ya arkadaşlar wifiyi açamıyorum denetim masasına bakıyorum onda da wifi sekmesi yok uçak modu da açılıp kapanmıyor lütfen yardım ya
İdarelik usb den telefona bağlayıp usb tethering yapabilirsin.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Sistemde yeni bir hesap oluşturun. Açtığınız hesaba administrator yetkilerini vererek hesabı yetkilendirin. Yeni hesapta düzeleceğini düşünüyorum. Mevcut hesabınız üzerindeki, sürücülerde çakışma vb. durumlarda bu gibi sorunlar olabiliyor. Wifi sürücünüzünde güncel olanını bir şekilde yüklemenizde sorunu kökten çözecektir. Bunların dışında farklı bir şey yapmaya gerek yok.
Olmadı yeni sıfır bir sistem kurarakda durumu bu şekilde de çözebilirsiniz bu ikinci seçiminiz olsun. Kolay gelsin.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bazı laptoplara wifi açma kapama tuşu olur bir etrafına bak belki vardır

Top Bottom