kankam bu gün bilgisayar elime ulaştı ssd ve rami kendimmi takıyim yoksa servisemi gönderiyim söktüğümde garanti bozulucak sonuçta. Servise gittiğinde de 15 20 günde geri dönenler olmuş o kadar bekleme imkanım yok max 4 gün bekleyebilirim işimden dolayı. Sence napıyim.Özellik baya sağlammış tekrardan hayırlı olsun
güncellemeleri yaptınmı bende böyle bir sorun oluşmadıAlıntıyı görüntüleenable a basıyorum hiçbir şey olmuyor üstelik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Garantinin bozulacağına eminmisin Asusta bozuluyor mu bilmiyorumkankam bu gün bilgisayar elime ulaştı ssd ve rami kendimmi takıyim yoksa servisemi gönderiyim söktüğümde garanti bozulucak sonuçta. Servise gittiğinde de 15 20 günde geri dönenler olmuş o kadar bekleme imkanım yok max 4 gün bekleyebilirim işimden dolayı. Sence napıyim.
güncellemeleri yaptınmı bende böyle bir sorun oluşmadı
asusa ulaştım. bir sorun olmayacağını söylediGarantinin bozulacağına eminmisin Asusta bozuluyor mu bilmiyorum
Bozuluyorsa kesin servise gönder aga garanti değerli bir araç
Neden bekleyemiyorsun aga
Kanka 2inci hesabın mı bu herneyseasusa ulaştım. bir sorun olmayacağını söyledi
hayır ben başka birisiyim biraz öyle gibi göründü sanırım.Kanka 2inci hesabın mı bu herneyse
Asus sıkıntı yok dediyse açıp tak
Evethayır ben başka birisiyim biraz öyle gibi göründü sanırım.
Garanti olsun yarın ben soruyim birdeasusa ulaştım. bir sorun olmayacağını söyledi
Umarım bozulmuyordur yoksa baya uğraştırıcak gibi bu arada çok güzel bi ssdyi kaçırdık ya bu gün forumda gördüm için gitti aga (gözüm döndü iyice herşeyin en iyisi olsun diye diye )Evet
Asus müşteri hizmetleri garanti bozulmaz derse olur
Ama belki de seriden seriye değişiyordur bende tam bilemiyorum Asus konusunda
980den bahsediyorsun galiba evet güzel ssddi geçmiş olsun diyelimGaranti olsun yarın ben soruyim birde
Umarım bozulmuyordur yoksa baya uğraştırıcak gibi bu arada çok güzel bi ssdyi kaçırdık ya bu gün forumda gördüm için gitti aga (gözüm döndü iyice herşeyin en iyisi olsun diye diye )