Laptop driverları hakkında

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622

bu laptopu aldım da hangi driverları yüklemem gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz
- BIOS'unu kesinlikle güncelle: https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/...2tx/downloads/driver-list/component?name=BIOS

- Chipset sürücünü yüklemeni tavsiye ederim: https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/ideapad-gaming-3-16arh7/82sc/82sc0032tx/downloads/driver-list/component?name=Yonga Kümesi

- Ekran kartı sürücünü de buradan indir: https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/200447/tr

Not: Direk buradan laptop seri numaranı girerek güncelleyebilirsin. https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/

adamsın hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam garanti başlama tarihi aralık olarak gözüküyor?

adamsın hocam

hocam garanti başlama tarihi aralık olarak gözüküyor?
İade edilmiş ürün olabilir. Fatura kesim tarihinden itibaren garanti süresi hesaplanıyor hocam. Laptop düzgün çalışıyorsa sıkıntı etmene gerek yok.

İade edilmiş ürün olabilir. Fatura kesim tarihinden itibaren garanti süresi hesaplanıyor hocam. Laptop düzgün çalışıyorsa sıkıntı etmene gerek yok.
anladım hocam teşekkürler

hocam bu laptoplarda bios güncelleme nasıl oluyor

anladım hocam teşekkürler

hocam bu laptoplarda bios güncelleme nasıl oluyor
Güncelleme içeriğine baktığımda Windows üstünden güncellenebileceği yazılmış. Direk indirip çalıştıracaksın. Ondan sonra kendisi halleder.
Not: Sen her ihtimale karşı bir tane Windows formatı bulundur. Laptoplarda Windows üstünden güncelleyince Windows'u çökenlere tanık oldum.

Güncelleme içeriğine baktığımda Windows üstünden güncellenebileceği yazılmış. Direk indirip çalıştıracaksın. Ondan sonra kendisi halleder.
Not: Sen her ihtimale karşı bir tane Windows formatı bulundur. Laptoplarda Windows üstünden güncelleyince Windows'u çökenlere tanık oldum.
usb bellek olarak mı hocam, o ise o var. Sizle beraber hazırlamıştık :D

bu laptopu aldım da hangi driverları yüklemem gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz

bilen yok mu ya @Emmree hocam siz bilirsiniz :D
Hocam en başta wifi sürücüsü yok ondan dolayı ethernet kablosu kullanın

usb bellek olarak mı hocam, o ise o var. Sizle beraber hazırlamıştık :D
Kanka Windowsun hangi sürümünü kullanıcaksan onun isosunu 8 GB lık usbye kurucaksın sonra bilgisayardan USB üzerinden başlat yapıcaksın bide key aldın mı key için sağlam lisansı öneririm

Aynen o hocam. Büyük ihtimalle dosyaları sağlamdır. Güncelleyebilirsin BIOS'u hocam.
Hocam ben sizin verdiğiniz linke girdim bios güncellemesi için ama hiç bir zaman bios yükseltmesi yapmadı bir yeri kaçıyor olabilirmiyim

Kanka Windowsun hangi sürümünü kullanıcaksan onun isosunu 8 GB lık usbye kurucaksın sonra bilgisayardan USB üzerinden başlat yapıcaksın bide key aldın mı key için sağlam lisansı öneririm

Hocam ben sizin verdiğiniz linke girdim bios güncellemesi için ama hiç bir zaman bios yükseltmesi yapmadı bir yeri kaçıyor olabilirmiyim
Direk güncellemesi gerekirdi. Lenovo'nun sitesine seri numaranı girerek tekrardan indir bakalım. Laptop bataryanı çıkarmadıysan güncellemede sorun çıkarmaması gerek.

Aynen o hocam. Büyük ihtimalle dosyaları sağlamdır. Güncelleyebilirsin BIOS'u hocam.
şimdi güncelledim hocam hatasız nvidia driver da kurdum. Dlss olayları içn ek bir driver lazım mı?

Direk güncellemesi gerekirdi. Lenovo'nun sitesine seri numaranı girerek tekrardan indir bakalım. Laptop bataryanı çıkarmadıysan güncellemede sorun çıkarmaması gerek.
1680708854711.png

ek olarak en aşşağıda ki sürücüyü de kurmam lazım mı?

şimdi güncelledim hocam hatasız nvidia driver da kurdum. Dlss olayları içn ek bir driver lazım mı?

Alıntıyı görüntüle

ek olarak en aşşağıda ki sürücüyü de kurmam lazım mı?
Kurman gereken sadece GeForce sürücüsü diye biliyorum. Ek bir sürücü duymadım şu zamana kadar.
AMD Chipset Driver yazanı indirip kur hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,980
Üyeler
195,488
Son üye
iAndrex
Geri