Selamun Aleyküm millet bugün bir video izlerken farkkettim adam tek ekrandan yayın açıyor ekranın bir tarafında oyun bir tarafında chat 1 tafında iseobs vardıbende kendi ekranımı nasıl 2 ye bölerim Win+R yi denedim olmuyor.
win + r çalıştırı açıyor?Selamun Aleyküm millet bugün bir video izlerken farkkettim adam tek ekrandan yayın açıyor ekranın bir tarafında oyun bir tarafında chat 1 tafında iseobs vardıbende kendi ekranımı nasıl 2 ye bölerim Win+R yi denedim olmuyor.
Win+sağ sol tuşları dicektimwin + r çalıştırı açıyor?
Pencereli olarak amane demek istedin tam olarak 2 monitör mü var yoksa adam oyunu pencere modunda mı oynuyor
o zaman pencere modunda oynadığı için bölünmüş gözüküyordur ekranı 1080p ise oyunu 720p de pencere modunda oynarsa geri kalan boş alanlara da chati ve obs yi koyabilirWin+sağ sol tuşları dicektim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pencereli olarak ama
Peki knk ekranim 21 inç oldugundan diyom discordu dik olarak kullanmam gerek onu nasil yapicamo zaman pencere modunda oynadığı için bölünmüş gözüküyordur ekranı 1080p ise oyunu 720p de pencere modunda oynarsa geri kalan boş alanlara da chati ve obs yi koyabilir
Görüntü ayarlarına girip ekran yönünü dik yapın.Peki knk ekranim 21 inç oldugundan diyom discordu dik olarak kullanmam gerek onu nasil yapicam