Neler Yeni

Yardım Laptop fişten çekince çok yavaşlıyor.

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Lenovo laptop kullanıyorum pil sağlığı iyi değil full halde çektikten sonra 50dk gösteriyor. Fişten çekip yarım saat bir şey bakmak istediğim zaman inanılmaz yavaşlıyor.
i7 7500u var işlemci olarak fiş halinde 3.5ghz hızlarında çalışırken fişten çekince 0.50ghz e düşüyor. Bunun hızını düşürmeden nasıl kullanabilirim ?

Pil ayarlarını yapmıştım güç ve uyku gibi.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hala aynı hocam fişini çekince çok düşürüyor işlemci kendini nasıl ayarlıyacağım bunu

{ExperElite}

80+ Bronze
Lenovo laptop kullanıyorum pil sağlığı iyi değil full halde çektikten sonra 50dk gösteriyor. Fişten çekip yarım saat bir şey bakmak istediğim zaman inanılmaz yavaşlıyor.
i7 7500u var işlemci olarak fiş halinde 3.5ghz hızlarında çalışırken fişten çekince 0.50ghz e düşüyor. Bunun hızını düşürmeden nasıl kullanabilirim ?

Pil ayarlarını yapmıştım güç ve uyku gibi.
Hocam laptoplarda klasikleşmiş bir sorun tam olaran sebebini bilmiyorum ama tahminimce bataryalar laptoplari besleyemiyor

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Hocam laptoplarda klasikleşmiş bir sorun tam olaran sebebini bilmiyorum ama tahminimce bataryalar laptoplari besleyemiyor
Olabilir hocam batarya durumuda iyi değil zaten ama %90lık bir yavaşlama söz konusu fişten çekince bu kadar da fark etmiyordur diye düşündüm.

Top Bottom