Neler Yeni

Laptop flashı algılamıyor

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,997
İsim
Kgn
Merhaba Birkaç gün önce açtığım konunun devamı sayılır eve geldim tatım laptopa ama açmıyor çıkmıyor aygıtları kontrol ettiğimde USB yığın depolama aygıtı olarak geliyor bunu nasıl düzeltebilirim açılmas için @Revainer hocam uygulamayı yükledim ama bir şey olmadı telefondan da gözükmüyor

BeKo'O

80+ Silver
Buna benzer bir sorun yaşadığımda internetten gerekli port Driver'larını yüklediğimde düzelmişti.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,997
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna benzer bir sorun yaşadığımda internetten gerekli port Driver'larını yüklediğimde düzelmişti.
Hangi dosyalar biliyor musun ve telefonda da algılamıyor otgde de sıkıntı yaptı

BeKo'O

80+ Silver
He sorun direkt Flaşta mı pardon hocam, ben laptop girişleriyle alakalı bir sıkıntı var sandım

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Usbdisk'leri formatlayıp düzeltmek için daha evvel yazdığım bir ufak uygulama.
1- Usbdisk porta takılır. 2. Uygulama çalıştırılarak formatlama işlemi uygulanır. 3. Usbdisk'te önemli veriler varsa eğer, yedekleme önerilir.
İndirme linki: https://disk.yandex.com.tr/d/QUyV6QeGWG_vtg
Saygılarımla iyi forumlar. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sabri Bayram
Merhaba Birkaç gün önce açtığım konunun devamı sayılır eve geldim tatım laptopa ama açmıyor çıkmıyor aygıtları kontrol ettiğimde USB yığın depolama aygıtı olarak geliyor bunu nasıl düzeltebilirim açılmas için @Revainer hocam uygulamayı yükledim ama bir şey olmadı telefondan da gözükmüyor
driverları onar

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,997
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usbdisk'leri formatlayıp düzeltmek için daha evvel yazdığım bir ufak uygulama.
1- Usbdisk porta takılır. 2. Uygulama çalıştırılarak formatlama işlemi uygulanır. 3. Usbdisk'te önemli veriler varsa eğer, yedekleme önerilir.
İndirme linki: https://disk.yandex.com.tr/d/QUyV6QeGWG_vtg
Saygılarımla iyi forumlar. :)
Hocam teşekkürler formatlarım formatlamasına ama giremiyorum flasha dosyaları göremiyorumda sıkıntı işte :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Flash kendi kendine yok mu olmuş anlayamadın yahu Aygıt yöneticisinden birimleri - gözüküyor hep

Son düzenleme:

mesut3467

80+ Bronze
Minitool partition wizard free versiyonunu indir. Diskin orada görünüyor mu bir kontrol et.

Programı önermenin sebebi devamında bir kaç işlem yaparak PC de görünür hale getirmek için.

Top Bottom