Laptop format atarken disk yok oldu

Windows Boot Manager'a tıklayınca SSD'in çıkıyor mu? Çıkmıyorsa SSD'ini çıkarıp yerine tekrardan tak.
Hocam ona basınca bişey olmuyor ? Biosta gözüküyor daha demin format atmadan önce zaten Windows 10 vardı cihazda format atayım derken gözükmüyor oldu kapatıp normal girin bari dedim giremedim hata verdi yani görmüyor çok garip bende anlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ona basınca bişey olmuyor ? Biosta gözüküyor daha demin format atmadan önce zaten Windows 10 vardı cihazda format atayım derken gözükmüyor oldu kapatıp normal girin bari dedim giremedim hata verdi yani görmüyor çok garip bende anlamıyorum
Şuan açınca direk otomatik onarıma geçiyor ama onarılması fln diyor durmadan

Bir çözüm önerin var mı @Emmree

Bir çözüm önerin var mı @Emmree
şuna bir bak istersen konunun başında yazan hatanın çözümünü anlatmış.
CMD üstünden DISM komutunu çalıştırıp dene başta.

şuna bir bak istersen konunun başında yazan hatanın çözümünü anlatmış.
CMD üstünden DISM komutunu çalıştırıp dene başta.

Sanırım çözüm bu hocam driver olarak da var indirip yarın yuklicem denicem sanırım

Acer sayfasında driverlara baktım var bu adam da Acer laptop kullanıyor videodaki
Onun kurulumunu yapıp bir deneyin hocam diğer attığım video da şuan Windows'a girmenizi sağlayabilir başta onu uygulayın açılırsa başka flash belleğe kurun. Sürücüyü yükleyip formatı atın.

Onun kurulumunu yapıp bir deneyin hocam diğer attığım video da şuan Windows'a girmenizi sağlayabilir başta onu uygulayın açılırsa başka flash belleğe kurun. Sürücüyü yükleyip formatı atın.
Hocam kasayı açma şansım yok garanti dışı kalır SSD yi sokup silemem yani ne yazık ki 4 aylık laptop çünkü

Hocam kasayı açma şansım yok garanti dışı kalır SSD yi sokup silemem yani ne yazık ki 4 aylık laptop çünkü
Videoda m2 SSD yi çıkarım silgi ile siliyor ben yapamam diğerleri de pek işe yaricagini sanmiyorum

Ama bir denicem belki olur

Cmd yaparken sistem belirtilen sürücüyü bulamıyor yazısı çıkıyor teknik servise felan vericem yarın deneyeyim bir en baştan

Intelin yeni nesil işlemcilerinde dediğiniz sürücüyü kurar iseniz disk görünüyor. Technopat in bununla ilgili bir videosu var bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,658
Üyeler
195,422
Son üye
S13.
Geri