Laptop formattan sonra fps düşüklüğü

XsqualitS

80+
Reaksiyon skoru
5
Model : Acer nitro an515-42
İşlemci : Amd ryzen 5 2600
Ekran kartı : Radeon 560x
Ram : 8gb ddr4

Bilgisayarımı ilk alınca freedos olarak geldi ve windows ve driverları kurduktan sonra cs:go ya girdiğimde 180, 200 fps civarlarındaydım aldığımdan bu yana 3 kez format attım ve her format attığımda bilgisayarın performansı düştü. Şu an son haliyle CS:GO da 80, 100 fps alıyorum. Tüm driverlar güncel. Bilgisayarımı hızlandırmak için herşeyi yaptım ama olmuyor. Fanlarım 5400 rpm de çalışıyor oyuna girdiğimde.

Ekler

• de_dust20000.jpg
    de_dust20000.jpg
    233.3 KB · Hit: 47
birinici olarak 2600 işlemcili olamaz
ikinci olarak sorunun kaynağı ekran kartının tanıtamaman veya bilgisayarın ısınmasıdır

birinici olarak 2600 işlemcili olamaz
ikinci olarak sorunun kaynağı ekran kartının tanıtamaman veya bilgisayarın ısınmasıdır
Bilgisayarım oyun oynarken 60 70 derecelerde geziniyor ama ekran kartını tanıtamaman derken ne dediğini anlamadım

Oyun oynarken bakıyorum işlemci %50 lerde ekran kartı %40 larda kullanılıyor gözüküyo işlemcinin bu kadar düşük kullanması normalmi?

Bende biliyorum ama ilk bilgisayarı aldığımda fps im artsın diyo çok ayar yapmıyordum ona rağmen 180 200 fps alıyordum fakat şimdi ne kadar uğraşırsam uğraşıyım 100 fps nin üstüne çıkamıyorum

Geri