Laptop geldikten sonra ne yapacağım?

Wacessa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Beyler laptop sipariş ettim. Gelince w10 deneme sürümünü yükleyeceğim flash bellekle. Ama hem onu yüklemeyi hem de daha sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Youtube dan izledim ama tam anlayamadım açıkçası. Anlatabilir misiniz?

Beyler laptop sipariş ettim. Gelince w10 deneme sürümünü yükleyeceğim flash bellekle. Ama hem onu yüklemeyi hem de daha sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Youtube dan izledim ama tam anlayamadım açıkçası. Anlatabilir misiniz?
driver yükle sonra ne yapmak istersen onu yapıyorsun :) oyun oynamak istersen oyun yükle

driver yükle sonra ne yapmak istersen onu yapıyorsun :) oyun oynamak istersen oyun yükle
windows u nasıl kuracağım onu anlamadım flash belleğe attıyorum sonra ne yapacağım? Çok fazla bilmiyorum bu konuları

windows u nasıl kuracağım onu anlamadım flash belleğe attıyorum sonra ne yapacağım? Çok fazla bilmiyorum bu konuları
flash belleği takıcaksın pc yi açıp biosa giriceksin pc yi ordan flash la açıp kruucaksın sonra windows 10 yüklenir girer driver kurarsın sonra yapmak istediğin herşeyi :)

flash belleği takıcaksın PC yi açıp biosa giriceksin PC yi ordan flash la açıp kruucaksın sonra windows 10 yüklenir girer driver kurarsın sonra yapmak istediğin herşeyi :)
driver ı işlemci markasına göre mi kuruyoruz?

driver ı işlemci markasına göre mi kuruyoruz?
aldigin laptopdaki ozelliklere bak mesela grafik islemcisine bak onun driverını falan kur youtubeden bak videolara onlar daha iyi oluyor burdan çok fazla bigli veremiyorum yazıyla

1- BIOS Güncellemesi
2- Driverların Güncellenmesi
3- Ram MHz ayarlanması (eğer 2133 MHz üstü RAM'iniz varsa)
4- 2 Saatlik Stres Testi

Geri