Beyler laptop sipariş ettim. Gelince w10 deneme sürümünü yükleyeceğim flash bellekle. Ama hem onu yüklemeyi hem de daha sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Youtube dan izledim ama tam anlayamadım açıkçası. Anlatabilir misiniz?
driver yükle sonra ne yapmak istersen onu yapıyorsunBeyler laptop sipariş ettim. Gelince w10 deneme sürümünü yükleyeceğim flash bellekle. Ama hem onu yüklemeyi hem de daha sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Youtube dan izledim ama tam anlayamadım açıkçası. Anlatabilir misiniz?
windows u nasıl kuracağım onu anlamadım flash belleğe attıyorum sonra ne yapacağım? Çok fazla bilmiyorum bu konularıdriver yükle sonra ne yapmak istersen onu yapıyorsunoyun oynamak istersen oyun yükle
flash belleği takıcaksın pc yi açıp biosa giriceksin pc yi ordan flash la açıp kruucaksın sonra windows 10 yüklenir girer driver kurarsın sonra yapmak istediğin herşeyiwindows u nasıl kuracağım onu anlamadım flash belleğe attıyorum sonra ne yapacağım? Çok fazla bilmiyorum bu konuları
driver ı işlemci markasına göre mi kuruyoruz?flash belleği takıcaksın PC yi açıp biosa giriceksin PC yi ordan flash la açıp kruucaksın sonra windows 10 yüklenir girer driver kurarsın sonra yapmak istediğin herşeyi![]()
aldigin laptopdaki ozelliklere bak mesela grafik islemcisine bak onun driverını falan kur youtubeden bak videolara onlar daha iyi oluyor burdan çok fazla bigli veremiyorum yazıyladriver ı işlemci markasına göre mi kuruyoruz?